FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!

Gorka Larrucea (al treilea de la stânga la dreapta)
Gorka Larrucea (al treilea de la stânga la dreapta)

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 14:25 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 14:32

Gorka Larrucea, 30 de ani, și-a luat „adio” de la suporterii lui Dinamo și este pe lista mai multor formații din țara sa. Cu șanse mai mari de a se realiza mutarea fie la Deportivo La Coruna sau Murcia, în eșalonul al treilea. Mai este dorit și de Albacete și Racing Santander, din liga secundă.

Gorka Larrucea, 30 de ani, nu va sta mult pe tușă. Spaniolul s-a despărțit de Dinamo, ieri, pe cale amiabilă, dar este deja pe lista unor grupări din țara sa. Impresarii săi l-au înștiințat de interes, astfel că roș-albii au negociat mai ușor situația, în așa fel încât mijlocașul basc să nu ajungă cu clubul la procese.

Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută
DINAMO
Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută

Gorka Larrucea este pe lista lui „SuperDepor”! Alte oferte pentru iberic

Conform informațiilor GSP.ro, Gorka Larrucea este pe lista mai multor grupări din țara sa. Urmează ca situația lui să se lămurească până la finele săptămânii. 

Ex-dinamovistul, cu o contribuție importantă la promovarea "câinilor", a fost propus și este pe lista unei foste superputeri la finele anilor ”90, Deportivo La Coruna, care trage din greu să promoveze în LaLiga 2.

Momentan, este pe locul 5 într-una din seriile eșalonului al treilea. Din echipa ce a fost campioană a Spaniei în 2000 și ajungea și în semifinalele Champions League au mai rămas doar amintirile. La ”SuperDepor” au strălucit Tristan, Mauro Silva, Makaay, Naybet, Djalminha, printre alții.

200de mii de euro este cota spaniolului pe transfermarkt

De asemenea, Murcia, o altă echipă din L3, este interesată de serviciile lui Larrucea. Gorka a mai fost recomandat și la două grupări din eșalonul secund, Albacete și Racing Santander, însă ”acolo e mai greu de realizat mutarea”, conform informațiilor GSP.

16meciuri și un gol a adunat Gorka Larrucea pentru dinamoviști în actuala ediție

Fotbalistul are pregătirea la zi, mai puțin ultima săptămână în care nu s-a antrenat cu Dinamo.

43de meciuri, 6 goluri și 4 assist-uri a strâns spaniolul în tricoul lui Dinamo

VIDEO Răzvan Burleanu salută revenirea în fotbalul românesc a lui Adrian Mutu + Ce spune despre implicarea lui Ion Țiriac la Dinamo

Citește și alte știri:

Defensiva lui Dinamo e-n pom! Plecarea iminentă a lui Lucas Alves dă frisoane + „Câinii” ar putea ajunge să se roage de Quentin Bena

EXCLUSIV Unul dintre marii portari ai României a analizat transferul lui Moldovan la Atletico: „Nivelul de pregătire este unul la cele mai înalte cote” + De ce crede că Horațiu va fi titular la Euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  31 Ianuarie 2024, 22:40

Erau prea multi mijlocasi daca era pastrat

talpaiadului
talpaiadului  •  31 Ianuarie 2024, 17:24

Parerea mea e ca plecarea lui Larrucea slabeste lotul lui Dinamo si nu ar trebui sa fie un motiv de bucurie. E adevarat ca el este un fotbalist strain, dar nu cred ca era cel mai slab strain din lotul lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează