INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO - GIRONA 3-3 (ÎN TUR 1-1)

Diego Simeone, răvășit după eliminarea lui Atletico Madrid din Cupa Regelui

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 10:58

Atletico Madrid e out din Cupa Spaniei, după 4-4 la general cu Girona, care a avut avantajul golurilor înscrise în deplasare. Simeone a acuzat agresivitatea adversarei și ratările echipei sale. Catalanii sunt primi cu 3 goluri marcate pe noul ”Wanda”.

Surpriza "optimilor" Cupei Regelui s-a produs la Madrid. Nu că eșecul lui Real în returul cu Leganes (0-1) ar fi fost ceva normal, dar Atletico a remizat de două ori (1-1 și 3-3) cu Girona și a părăsit competiția.

Diego Simeone a motivat eliminarea prin agresivitatea catalanilor și a dat vina pe ineficiența echipei sale: „Am avut destule oportunități să ne desprindem pe tabelă, am dat totul, însă Girona a făcut un meci inteligent. Agresivitatea a fost de partea lor, îi felicit. Uneori joci bine și nu treci mai departe, prefer să joc prost și să mă calific mereu”. 

Golurile lui Kalinic, Correa și Griezmann nu au fost suficiente, Valery, Stuani și Borja García dând lovitura!

„Am dat 5 goluri, s-au validat doar 3!”

Și Koke era dezamăgit de rezultat: „Am marcat cinci goluri, dar s-au validat doar trei. Nu știu ce puteam face mai mult. Dacă așa au hotărât arbitrii, au văzut mai bine ca noi din teren. Ne va fi o lecție, pentru ca pe viitor să ne concentrăm mai bine până în ultimul minut și să fim atenți la toate detaliile. Ne simțim foarte frustrați”.

Girona a intrat în istorie, și pentru că e prima echipă ce înscrie 3 goluri pe Wanda Metropolitano lui Atletico!

„Este extraordinar că suntem în «sferturi» eliminând o echipă atât de mare! Am jucat la maximum în ambele partide, n-am renunțat niciodată când am fost conduși. Rezultatul ne dă moral”, explică antrenorul Eusebio.

6sezoane la rând sunt pentru Atletico fără să ajungă în finala Cupei Regelui Spaniei. Din 2011, cu Albacete, n-a mai ieșit atât de devreme din competiție

5remize în tot atâtea confruntări oficiale are Atletico împotriva Gironei. De trei ori a fost 1-1, un 2-2 și apoi 3-3 miercuri

Citește și:

VIDEO+FOTO Real Madrid și Atletico, seară de coșmar în Cupa Spaniei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează