INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO+FOTO Real Madrid și Atletico, seară de coșmar în Cupa Spaniei!

Leganes - Real Madrid // FOTO: Reuters
Leganes - Real Madrid // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 08:59

După 3-0 în tur, Real Madrid s-a calificat în "sferturile" Cupei Spaniei, chiar dacă madrilenii au pierdut în deplasare manșa a doua a optimilor, 0-1 cu Leganes, locul 13 în La Liga.

Cu o echipă de start în care s-au aflat Keylor Navas, Varane, Casemiro, Isco și Vinicius, Real Madrid a continuat forma slabă din ultimele meciuri.

Leganes a marcat singurul gol în minutul 30, prin atacantul Martin Braithwaite, după ce portarul Navas a respins în față.

Deși mai avea nevoie de două goluri pentru a trimite meciul în prelungiri, Leganes nu a avut forța să mai înscrie, în timp ce Real Madrid nu a putut marca pentru a evita eșecul.

Atletico, eliminată de Girona!

Atletico Madrid a terminat acasă la egalitate, 3-3 cu Girona, și a fost eliminată. În tur, pe terenul echipei de pe locul 9 în La Liga, a fost 1-1.

Atletico a marcat prin Nicola Kalinic, în minutul 12, dar Girona a întors scorul. Valery Fernandez, în minutul 37, și Christian Stuani, în 59, au adus-o pe Girona în avantaj.

Atletico a revenit pe tabelă și a însris de două ori. Angel Correa a egalat în minutul 65, în timp ce Antoine Griezmann a marcat pentru 3-2 în minutul 84, iar Atletico părea deja calificată.

Girona nu a renunțat, iar Seydou Doumbia a stabilit scorul final, 3-3, cu un șut de la 14 metri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  17 Ianuarie 2019, 15:07

Titlu: "Real Madrid...seară de coșmar"...dupa care aflam ca Real Madrid s-a calificat în "sferturile" Cupei Spaniei !?!?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează