INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Diego Simeone, supărat de finalul încărcat de sezon: ”Avem un lot redus, iar finala Europa League va fi la doar patru zile după meciul cu Getafe”

Diego Simeone
foto: Guliver/Getty Images
Diego Simeone foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 07 mai 2018 12:25

Antrenorul celor de la Atletico Madrid, Diego Simeone, este supărat că echipa are un program încărcat pe acest final de campionat în La Liga, iar meciurile din campionat îl încurcă în pregătirea finalei de Europa League.

După înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu contra lui Espanyol, cu scorul de 0-2, tehnicianul argentinian a pus rezultatul modest pe seama absențelor din lotul pe care-l pregătește. Diego Costa și Angel Correa au fost suspendați, iar Antoine Griezmann a fost lăsat pe banca de rezerve, fiind odihnit după returul din semifinalele Europa League, câștigat de madrileni în fața lui Arsenal, cu scorul de 1-0.

”Jucând așa de des precum o facem, am știut că vom avea parte de un asemenea meci. Am fost lipsiți de concentrare și asta s-a văzut. Dar este normal, avem prea puțini jucători”, au fost cuvintele lui Simeone.

Până la finala contra lui Marseille, Atletico mai are de disputat un meci contra lui Getafe, sâmbăta viitoare, care va avea loc cu doar patru zile înaintea ultimului act din Europa League, după ce Liga Spaniolă a refuzat să devanseze disputa din campionat.

”Sperăm să uităm de acest rezultat și să abordăm așa cum se cuvine finala. Lotul este mult prea redus, iar meciul cu Marseille va avea loc la doar patru zile după precedentul”, a concluzionat Diego Simeone, care nu va fi pe bancă în ultimul act de la Lyon, după ce a fost suspendat de UEFA pentru patru partide, din cauza incidentelor din partida tur contra lui Arsenal, din penultimul act al competiției.

surse: fourfourtwo.com, as.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close