INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIJON - PSG 2-1

DIJON - PSG 2-1 » Le-a sărit muștarul! Thomas Tuchel se plânge după înfrângerea PSG-ului: „M-a deranjat atitudinea! N-am aplicat planul de joc”

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 13:45

Campioana PSG a cedat uluitor pe terenul „lanternei roşii”, Dijon, scorul 1-2.. „Dijon nu a avut mari ocazii şi ne-a dat două goluri, noi am tras 17 şuturi după pauză, dar degeaba”, s-a plâns antrenorul Tuchel.

„În fotbal totul este posibil”, e concluzia trasă de Thomas Tuchel, după cea de-a treia înfrângere a lui PSG în acest sezon. Şi ce umilinţă, 1-2 pe terenul ultimei clasate, Dijon, pe care o bătuse de trei ori la rând în Ligue 1 la minimum 4 goluri diferenţă şi cu care avea 8 succese din opt!  

„M-a deranjat atitudinea, n-am avut ritm şi precizie, am fost pasivi, n-am acţionat ca o echipă şi nu am aplicat planul de joc în prima repriză. Dijon a dat două goluri şi nu a avut mari ocazii, noi am tras 17 şuturi după pauză degeaba”, s-a plâns antrenorul neamţ. 

„Am scris o pagină de istorie” 

Mauro Icardi, preferat din nou ca titular lui Cavani, a fost campionul ratărilor, nimerind transversala cu poarta goală, Paredes a trimis şi el o minge în bară, numai Mbappé a marcat pentru avantajul efemer de la pauză. Keylor Navas a gafat la primul gol al lui Chouiar, scăpând mingea în faţă. Apoi a fost păcălit şi de Cadiz, cu un şut printre picioare.  

„Am scris o pagină frumoasă de istorie a clubului, ne putem menţine în Ligue 1. Am marcat în momentele importante, iar ei au fost prea individualişti”, a explicat Stéphane Jobard, tehnicianul gazdelor. 

8 eşecuriîn Ligue 1 a suferit PSG în 2019 (3 în acest campionat), record negativ în ultimii nouă ani. În 2010 a avut 13

CITEȘTE ȘI: 

Zlatan Ibrahimovic, aproape de revenirea în Serie A » Suedezul e ofertat de către Bologna

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  02 Noiembrie 2019, 15:55

Ce cota avea rezultatul la pariuri ? :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează