INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVELION

FOTO Diletta Leotta a petrecut Revelionul împreună cu iubitul fotbalist! Apariție senzațională a italiencei

Diletta Leotta (31 de ani), cea mai populară jurnalistă sportivă din Europa, și Loris Karius (29 de ani), portar liber de contract, au petrecut împreună Revelionul. FOTO: Instagram +35   FOTO
Diletta Leotta (31 de ani), cea mai populară jurnalistă sportivă din Europa, și Loris Karius (29 de ani), portar liber de contract, au petrecut împreună Revelionul. FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 16:48 / Actualizat duminica, 01 ianuarie 2023 16:56

Diletta Leotta (31 de ani), cea mai populară jurnalistă sportivă din Europa, și Loris Karius (29 de ani), portar liber de contract, au petrecut împreună Revelionul.

Diletta Leotta și Loris Karius sunt împreună de mai bine de două luni, dar până pe 31 decembrie au ezitat să posteze imagini împreună pe rețelele de socializare. Fanii i-au putut observa doar în fotografiile reușite de presa din Italia. 

+31 FOTO

Cei doi au petrecut noaptea de Revelion cu mai mulți prieteni. Diletta a fost în centrul atenției cu ținuta aleasă, o rochie neagră, scurtă, cu un decolteu generos. Leotta și Karius au postat imaginile împreună pe rețelele de socializare, spre satisfacția urmăritorilor.

Diletta Leotta și Loris Karius, cuplul anului în sportul din Italia 

Diletta Leotta, 30 de ani, reportera televiziunii DAZN Italia, este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Italia.

Karius, celebru fiindcă a comis doi greșeli majore într-o înfrângere în finala Ligii Campionilor 2018 cu Real Madrid, tocmai a devenit liber de contract, după despărțirea de Newcastle.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

EXCLUSIV // VIDEO Fostul coleg al lui Ronaldo la Real Madrid gustă din plin viața din România: „Cu frigul e mai greu, dar ador ciorba de perișoare” + Moment deosebit cu Mourinho

Stanciu se poate întoarce în Europa » E dorit e un gigant din Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează