INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Liverpool - Wolverhampton ridică semne de întrebare » Oaspeții încasează un megabonus din partea „cormoranilor” dacă titlul ajunge pe Anfield!

Diogo Jota , Foto: GettyImages
Diogo Jota , Foto: GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2022 10:44 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 12:52

Wolves ar primi un megabonus, negociat la vânzarea lui Diogo Jota, în 2020, dacă Liverpool câștigă campionatul. Dar ar pierde până la 2,6 milioane € din drepturi TV, dacă pică în clasament.

  • Liverpool - Wolverhampton, duminică, 22 mai, ora 18:00
  • Manchester City - Aston Villa, duminică, 22 mai, ora 18:00

Duminică se decide campioana în Premier League. Liderul Manchester City are un punct în fața lui Liverpool și o întâlnește acasă pe Aston Villa, „cormoranii” joacă tot pe teren propriu, împotriva lui Wolverhampton. Însă asupra corectitudinii acestei din urmă partide există îndoieli. 

Motivul? Potrivit tabloidului Daily Mail, oaspeții s-ar alege cu un megabonus dacă Liverpool își adjudecă titlul! Cum? Din acordul intervenit între cele două cluburi la transferul lui Diogo Jota, în 2020.

Se dă titlul în Premier League! Ce joc face Wolverhampton?!

Conform înțelegerii de atunci, prețul lui Jota poate ajunge la 53,1 milioane €, în funcție de performanțele jucătorului în tricoul cormoranilor. Iar Daily Mail a aflat că foarte multe dintre aceste milioane i-ar intra lui Wolves în cont dacă atacantul portughez ia titlul cu Liverpool. 

90 de puncteare liderul Man. City înaintea ultimei etape, iar Liverpool, 89. "Cetățenii" au și un golaveraj mai bun: plus 72, față de plus 66

La perfectarea transferului a primit doar un avans de 4,7 milioane, apoi, în rate fixe, alte 15,3 milioane €. Wolverhampton nu poate urca în clasament mai sus de locul 8, aflându-se la 5 puncte distanță de West Ham înaintea ultimei runde. 

Însă poate coborî dacă pierde sau remizează pe Anfield Road, în funcție de rezultatele partidelor Leicester - Southampton și Brighton - West Ham. Ceea ce ar însemna până la 2,6 milioane € mai puțin din drepturi TV!

2 puncteare Wolverhampton mai mult decât Leicester, locul 9, și 3 în fața lui Brighton (locul 10)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Șocant! Antrenorul a luat la șuturi un fan, la finalul meciului Everton - Crystal Palace

Suporterul care l-a lovit pe căpitanul lui Sheffield, condamnat la închisoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
paolo16
paolo16  •  21 Mai 2022, 08:39
Postat de brentford pe 20 Mai 2022, 13:40

In Premier League nu se fac omenii sau cumetrii

Cumetria despre care vorbești tu este, de fapt, un contract de vânzare/cumpărare cu clauze și valori. Se plătesc taxe, iar contractele sunt publice. Nu ca la coaforu'.

zgobituary
zgobituary  •  20 Mai 2022, 19:59

titlul nu ajunge pe Anfield, e articol de 2 bani, gen ”Liv si MC ar putea juca baraj pt titlu” dar pt asta ar trebui Liv sa remizeze si MC sa piarda cu 0-6. Cota de 250 data de bookmakeri.

inshallah
inshallah  •  20 Mai 2022, 19:31

Loserpool va castiga; dar titlul e deja la Manchester

Vezi toate comentariile (8)
Comentează