INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Suporterul care l-a lovit pe căpitanul lui Sheffield, condamnat la închisoare

Billy Sharp, căpitanul celor de la Sheffield United
Foto: Imago
Billy Sharp, căpitanul celor de la Sheffield United Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 19:26 / Actualizat joi, 19 mai 2022 20:40

Robert Bigg (30 de ani) a fost condamnat la închisoare, după ce l-a atacat pe Billy Sharp, căpitanul lui Sheffield United, la finalul meciului cu Nottingham Forest, din cadrul play-off-ului pentru promovarea în Premier League.

Marți seară, Nottingham Forest s-a calificat în finala barajului de promovare în Premier League, scor 1-2 după 120 de minute și 3-2 la penalty-uri (fusese 2-1 în tur) în fața lui Sheffield United, dar bucuria „pădurarilor” a fost umbrită de incidentul de la sfârșit.

Fanii „pădurarilor" au invadat terenul. Robert Bigg l-a atacat pe Billy Sharp, căpitanul oaspeților, lovindu-l cu capul și rănindu-l la față.

Condamnare uriașă pentru fanul care l-a lovit cu capul pe căpitanul lui Sheffield

Bigg a fost reținut încă de marți, iar astăzi suporterul a primit sentința. Acesta a fost condamnat la închisoare pentru 6 luni și obligat să plătească o despăgubire de 500 de lire sterline lui Sharp şi 128 de lire sterline cheltuielile de judecată, anunță BBC.

Totodată, acesta a primit interdicție de a participa la meciuri pe stadioane timp de 2 ani.

Billy Sharp: „Un idiot a ruinat o incredibilă noapte de fotbal”

Billy Sharp, fost jucător chiar la Nottingham în sezonul 2012-2013, a avut nevoie de copci, pentru a i se opri sângerarea. Acesta a avut un mesaj dur pentru agresor.

„Un idiot fără minte a ruinat o incredibilă noapte de fotbal. Îi felicit pe cei de la Forest și le urez succes în finală. Ca fost jucător al lor, nu voi lăsa un gunoi să strice totul, să distrugă respectul meu pentru suporterii din Nottingham”, a răspuns fotbalistul lovit.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Miliardarii de la Newcastle pregătesc primele două transferuri ale verii » Un fotbalist de la Manchester United, așteptat la echipă
PREMIER LEAGUE
Miliardarii de la Newcastle pregătesc primele două transferuri ale verii » Un fotbalist de la Manchester United, așteptat la echipă
Vești bune pentru Real Madrid » Un titular de bază și-a revenit și e apt pentru finala Champions League
REAL MADRID
Vești bune pentru Real Madrid » Un titular de bază și-a revenit și e apt pentru finala Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
boribgue
boribgue  •  19 Mai 2022, 21:38

Cred ca e o "gresala". Cum poti sa condamni un om in urma unor probe video si intr-un timp asa de scurt? Sigur nu a alunecat pe o banana? Era si o fanta de lumina acolo, iar de pixeli nici nu vreau sa vorbesc. In plus, nu trebuie si judecatorul sa amane de vreo 15 ori? Ridicol! Absolut ridicol!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează