INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

„Chiar e o rușine!” » Directorul de diversificare al lui PSG a cerut renunțarea la Phil Collins la începutul meciurilor! Pe cine a ales, în schimb

PSG, foto: Guliver/gettyimages
PSG, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 17:39 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 17:56

Directorul de diversificare de la PSG a decis să înlocuiască melodia „Who said I would”, cântată de Phil Collins, și care îi acompania de 30 de ani pe jucătorii din capitala Franței când ieșeau pe teren. 

În locul legendarului Phil Collins, directorul a hotărât ca PSG să promoveze talente din regiunea pariziană, precum DJ Snake. Decizia nu a fost prea bine primită de fanii lui Messi&Co., informează Marca. Aceștia au inundat rețelele de socializare în protest: „E o rușine” și „E lipsă de respect”, au fost câteva dintre mesaje. 

Melodia lui DJ Snake pe care au fost prezentați jucătorii

Neymar, clauză incredibilă la PSG

Presa spaniolă a descoperit clauza secretă din contractul lui Neymar cu PSG. Atacantul brazilian e plătit ca să fie politicos cu fanii francezilor.

El Mundo a dezvăluit că Neymar, 28 de ani, câștigă 541.680 de euro pe lună pentru că a fi „politicos, punctual, prietenos și disponibil pentru fani”. Brazilianul câștigă aproximativ 40 de milioane de euro pe an la Paris.

Neymar e obligat prin contract „să aibă amabilitatea de a saluta fanii înainte și după fiecare meci” și trebuie să evite „orice comentariu advers despre alegerile tactice ale echipei”. Mai mult, trebuie să se abțină de la „comentarii publice negative despre club, și despre cei implicați în club”.

222 de milioane de euroa plătit PSG pentru a-l aduce pe Neymar de la Barcelona în 2017

Citește și: 

Camavinga, victima unui comentariu rasist la prezentarea la Real Madrid! Ce explicații a primit fotbalistul

Zlatan Ibrahimovic loveşte din nou: „Sunt cel mai bun din lume! Messi și Ronaldo au în plus doar trofee”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  12 Septembrie 2021, 12:08

Trebuie sa dai prostimii ceva mai nou :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează