INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

FOTO Dirk Kuyt divorțează după 17 ani! Soția vrea jumătate din avere

Dirk și Gertrude Kuyt // foto: Twitter +10   FOTO
Dirk și Gertrude Kuyt // foto: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 15:22

Dirk Kuyt, 39 de ani, retras din fotbal în 2017, se desparte de Gertrude, care îi cere o jumătate din avere: 13 milioane de euro.

Erau împreună parcă de o viață Gertrude și Dirk Kuyt. De 22 de ani. 17 ani au fost căsătoriți. Și au patru copii, o fată și trei băieți: Noelle (14), Roan (12), Jordan (11) și Aidan (9). Cei doi au decis să se despartă, iar divorțul îl va costa o jumătate din avere pe fostul internațional olandez (ex-Feyenoord, Liverpool și Fenerbahçe).

+6 FOTO

Potrivit presei batave, Kuyt va trebui să-i cedeze soției 13 milioane de euro. Blondul atacant, 40 de ani pe 22 iulie, a jucat 104 meciuri pentru „Portocala mecanică", marcând 24 de goluri. Cu Oranje, a fost vicecampion mondial în 2010, obținând medalia de bronz la CM 2014.

198 de goluria înscris Dirk Kuyt la echipele de club în 808 meciuri (7 trofee)

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Scandal imens în Croația » Ultrașii lui Dinamo Zagreb, banner odios: „Vom f*** femeile și copiii sârbi”

Ansu Fati la Manchester United? Barcelona răspunde interesului din Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close