INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA ITALIEI

Discriminare la biletele pentru Supercupă » Doar bărbații au acces pe locurile bune!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 12:23

50.000 de tichete s-au vândut în trei ore, dar fanii vor sta în sectoare separate la Supercupa Italiei dintre Juventus - Milan pe 16 ianuarie, la Jeddah. Pentru că în Arabia Saudită se păstrează regulile stricte sexiste.

Italienii nu au cedat presiunilor internaționale după asasinarea ziaristului Khashoggi și vor juca Supercupa în la Jeddah. Superoferta primită din Arabia Saudită, mai mult decât dublul celor 3,3 milioane plătite de chinezi, a avut câștig de cauză, trecând și peste discriminarea la care vor fi supuși fanii lui Juventus și Milan, la jocul de pe 16 ianuarie.

Legile wahhabiste, latura cea mai obscură a islamismului, trebuie respectate, astfel încât femeile vor sta numai în sectoarele mixte numite "family", iar bărbații în cele "singles", rezervate exclusiv lor!

Femeile primite pe stadion din 2018

Așadar, pe King Abdullah Sports City Stadium, biletele cele mai bune, aproape de teren, nu vor fi accesibile decât pentru tifosii de sex masculin, restricția, anunțată doar miercuri de Liga italiană, stârnind controverse.

Abia anul trecut femeilor saudite li s-a ridicat interdicția de a merge la fotbal pe stadion, dar în anumite zone, sperație intolerabilă în democrațiile occidentale. Arena din Jeddah va fi, oricum, plină la refuz pe 16 ianuarie, pentru că în primele 3 ore de la punerea în vânzare a biletelor s-au epuizat 50.000 din 60.000 disponibile.

7.500.000 €pe meci va încasa Liga italiană pentru a disputa în Arabia Saudită 3 Supercupe în următorii 5 ani

4 țări străine au organizat Supercupa Italiei până acum: SUA (de două ori), Qatar (2), China (4) și Libia (1)

Citește și:

PlictiSarri » 70 la sută posesie, zero ocazii! Chelsea a fost fluierată de fani, iar ziarele au desființat echipa londoneză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  03 Ianuarie 2019, 13:47

Este corect asa! Daca vrei sa te "descarci" cu o injuratura nu poti din cauza ca e femeia cu copilul linga tine! In curind toate "locurile clasice" masculinitatii vor fi invadate de urmasele Evei. Culmea ipocriziei, invers nu se poate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează