INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Discurs incredibil al lui Blatter: "Nu există corupție la FIFA şi nici în fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2015 13:00

Deşi mai mulţi oficiali FIFA au fost arestaţi şi sînt acuzaţi de corupţie şi că au primit mită, Sepp Blatter, preşedintele FIFA, consideră că fotbalul este curat.

"Nu este e adevărat că există corpuţie în FIFA! Este o imagine care s-a creat. Instituţia nu este coruptă şi nu există corupţie nici în fotbal. Corupţie există doar în rîndul indivizilor.

Instituţia FIFA nu este coruptă. Problema de la FIFA pleacă de la faptul că membrii din Comitetul Executiv nu sînt aleşi de aceiaşi oameni care aleg şi preşedintele", a spus Blatter într-un interviu pentru BBC.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dchldiu
dchldiu  •  25 August 2015, 15:06

Cine-l mai intreba pe ramolitul ala??? E la fel ca Mitica, se baga in seama singur... n-a mai fost in prim-planul presei de multicel si mai baga cate o gogorita... pe care nici el n-o crede...

tandd
tandd  •  25 August 2015, 14:46

ai vazut vreunu care sa recunoasca?

legoolas
legoolas  •  25 August 2015, 14:17

Desi numele il da de gol, ori e prost, ori face pe prostu'.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează