INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

Atenție, imagini cu impact emoțional Doctorul lui Argentinos Juniors, înfiorat de accidentarea provocată de Marcelo: „Nu am mai văzut așa ceva”

Marcelo i-a dat peste cap piciorul lui Luciano Sanchez (dreapta). Foto: Instagram
Marcelo i-a dat peste cap piciorul lui Luciano Sanchez (dreapta). Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 16:03 / Actualizat joi, 03 august 2023 16:17

În timpul „optimilor” de Copa Libertadores, Argentinos - Fluminense 1-1, brazilianul Marcelo (35 de ani) i-a dat peste cap piciorul lui Luciano Sanchez (29), provocându-i o fractură de tibie și peroneu, ruptură de ligamente și dislocarea genunchiului.

O accidentare gravă într-un meci din America de Sud, cu efecte de lungă durată. În turul „optimilor” Copei Libertadores, la Argentinos Juniors - Fluminense (1-1), Marcelo l-a călcat neintenționat pe gambă pe Luciano Sanchez, care a suferit o fractură de tibie și peroneu, cu ruptură de ligamente la genunchi.

Fostul mare internațional brazilian a început să plângă văzând că i-a dat piciorul peste cap adversarului și a acceptat cartonașul roșu.

Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”
RAPID
Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”

„Luciano Sanchez are nevoie de 12 luni de pauză!”

Doctorul lui Argentinos, Alejandro Roncoroni, a vorbit despre leziunea lui Sanchez, una foarte rară. „În 23 de ani ca medic, nu am mai văzut o asemenea accidentare. A fost aproape o separare între tibie și peroneu. Ligamentele anterioare și posterioare s-au rupt, la fel meniscul. Genunchiul a fost complet dislocat. Băiatul are nevoie de o reconstrucție”, a declarat oficialul clubului în Argentina, la D Sports Radio, precizând: „Are nevoie de 12 luni de pauză!”.

Roncoroni a apreciat atitudinea celui care a provocat accidentarea. Și a spus: „Nu cred că e normal să-l învinovățești pe Marcelo”.

Luciano Sanchez: „Acum îl admir și ca persoană pe Marcelo”

Luciano Sanchez i s-a adresat și el brazilianului. „Marcelo, stai liniștit, a fost doar ghinion ce s-a întâmplat”, i-a transmis fundașul dreapta în vârstă de 29 de ani în interviul pentru TyC Sports.

Argentinianul a a adăugat: „Am auzit că Marcelo a venit în vestiarul nostru să vadă ce fac. Îl admiram deja ca fotbalist, acum îl admir și ca persoană. Nu are de ce să îmi ceară scuze, i-am zis asta”.

Luciano Sanchez: „Mă așteaptă o operație dificilă”

Sanchez a povestit că „la început m-a durut îngrozitor. La spital, m-am simțit mai bine. Trebuie să aștept acum să se dezumfle piciorul pentru a face toate examenele. Mă așteaptă o operație dificilă”. 

Astăzi, 2 august, am avut un moment foarte dificil pe teren. Am accidentat involuntar un coleg. Vreau să-ți urez o recuperare cât mai bună, Luciano Sanchez. Toată puterea din lume! 

- Marcelo, într-o postare pe contul de Instagram

Citește și:

Reghecampf, impresionat de o echipă din SuperLiga

Dinamo, fără Lamine Ghezali și cu U Cluj: „Am decis să-l oprim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  03 August 2023, 20:17

ar trebui sa primeasca suspendare la racoare cat o sa ia si conationalul Dani Alves

Vezi toate comentariile (1)
Comentează