INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NIGERIA

Uluitor! Doi jucători nigerieni răpiți, inclusiv un internațional

Naționala Nigeriei, Sursa: Getty
Naționala Nigeriei, Sursa: Getty

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2020 15:17

Dayo Ojo, 25 de ani, (Enyimba, 5 selecții) și Benjamin Iluyomade (Avia Comets) au fost luați direct de pe stradă. Un coleg al lui Ojo a reușit să fugă.

A devenit aproape un obicei în Nigeria răpirea fotbaliștilor sau a rudelor acestora. Duminică, doi jucători au fost răpiți pe șoseaua ce leagă orașele Benin și Owo, a anunțat BBC. Este vorba de internaționalul Dayo Ojo (Enyimba, 5 selecții) și de Benjamin Iluyomade (Avia Comets). În mașină mai era Emmanuel James, colegul lui Ojo, care are a reușit să scape.

În aceeași zi, doi fotbaliști nigerieni și-au pierdut viața într-un accident rutier: Emmanuel Ogbu și George Ifeanyi (26 de ani) (ambii de la Rangers International).

Zece săptămâni în captivitate

Trecuse mai mult de un an de când Abdullahi Biffo (antrenorul de la Katsina United) a fost capturat (și eliberat), în ianuarie 2019. Doi luni mai târziu, mama internaționalului Samuel Kalu (22 de ani), de la Bordeaux, a fost eliberată după o săptămână.

Fostul internațional și selecționer al „vulturilor verzi”, Samson Siasia (52 de ani), a așteptat zece săptămâni, cât timp a fost ținută mama sa în captivitate.

VIDEO » Carantină totală în România

Citește și alte știri despre fotbalul din Nigeria:

Nigerianul Chineme Martins a murit pe teren! Imagini zdrobitoare cu colegii lui + Ambulanța n-a pornit și a fost împinsă de 5 oameni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează