INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Vedeta Ungariei și-a ales viitorul club! Cine plătește 20 de milioane de euro pentru Dominik Szoboszlai

Dominik Szoboszlai // foto: Guliver/gettyimages
Dominik Szoboszlai // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 13:04 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 13:26

Dominik Szoboszlai (20 de ani), mijlocașul stânga al celor de la RB Salzburg, va ajunge la RB Leipzig, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

Marea vedetă a echipei naționale a Ungariei a atras atenția mai multor granzi ai fotbalului european grație evoluțiilor excelente pe care le-a avut atât pentru Red Bull Salzburg, cât și pentru reprezentativa Ungariei, devenind astfel unul dintre cei mai curtați tineri jucători din Europa.

Dominik Szoboszlai, la RB Leipzig

Acesta a decis în cele din urmă să meargă la RB Leipzig, semifinalista Ligii Campionilor sezonul trecut, care va plăti 20 de milioane în schimbul său, informează Kicker. 

Potrivit spuselor lui Fabrizio Romano, jurnalist Sky Sports, în cursa pentru semnătura lui Szoboszlai s-au mai aflat Arsenal și AC Milan, însă maghiarul a preferat Bundesliga.

8 goluri și 10 pase decisivea adunat Szoboszalai în acest sezon, în 20 de meciuri

VIDEO. Dominik Szoboszlai, înainte de confruntarea cu Bayern Munchen

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lionel Messi, tot mai aproape de PSG? Tatăl argentinianului, întâlnire de gradul zero: „Conexiunea e tot mai puternică”

„Un pitic ne face praf la tenis cu piciorul” » Povestea zgduitoare a trecerii lui Messi la Barcelona: cum își făcea singur injecții cu hormoni la 12 ani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  15 Decembrie 2020, 15:16

da. De aia isi inchipuie Gigi ca poate lua bani pe Man, Coman si pe Morutan. Am impresia ca baietii vor pleca gratis la final de contract. Prin Turcia sau prin tarile ex-sovietice

Vezi toate comentariile (1)
Comentează