INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Și Domino's Pizza ironizează căderea lui Chelsea, ajunsă pe locul 14 în Premier League: „De la ultimul gol marcat am livrat 825.609 de pizza!”

Chelsea a fost din nou catastrofală, în meciul cu Aston Villa // Foto: Imago
Chelsea a fost din nou catastrofală, în meciul cu Aston Villa // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 16:36 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 17:56

Cunoscutul lanț de pizzerii „Domino's Pizza” a luat peste picior contraperformanța lui Chelsea, care a reușit doar cinci victorii în 2023 și n-a mai marcat de exact o lună! De când a fost demis Potter, are doar două succese în Premier!

Chelsea nu se regăsește deloc nici cu Mauricio Pochettino pe banca tehnică. Eșecul cu Aston Villa (0-1), chiar pe Stamford Bridge, i-a prelungit șirul negativ la trei partide disputate în Premier League. 

Au trecut 288 de minute de la ultimul gol reușit de londonezi, motiv pentru ca cunoscutul lanț de pizzerii, Domino's Pizza, să posteze pe X (fostul Twitter) un mesaj ironic: „De la ultimul gol am livrat 825.609 de pizza”. Acesta a adunat deja aproape 90.000 de like-uri și 2.000 de comentarii ale suporterilor, ce s-au săturat de rezultatele proaste.

Până la cer! Chelsea a cheltuit 2,6 miliarde în 10 ani pe transferuri, dar Manchester United are cel mai mare deficit
FINANCIAR
Până la cer! Chelsea a cheltuit 2,6 miliarde în 10 ani pe transferuri, dar Manchester United are cel mai mare deficit

Chelsea, cele mai puține puncte în 2023

Numerele căderii„albaștrilor” sunt șocante. Chelsea are 13 înfrângeri în campionat în 2023 și numai 5 victorii. De când a fost demis Potter, are doar două succese în Premier, unul cu Lampard și altul cu Pochettino. 

A strâns cele mai puține puncte în acest an (25) dintre cele 20 de echipe, cu patru mai multe decât numărul jucătorilor transferați în 2023 de noul patron Todd Boehly!

Mauricio Pochettino nu se teme de demitere

Fanii lui Aston Villa au scandat pe Stamford Bridge: „De dimineață, managerul vostru va fi iar demis”. În aprilie, Potter a fost dat afară tot după un eșec cu Villa. Si atunci au strigat la fel: „De dimineață, antrenorul vostru va fi demis”. 

Pochettino nu se teme de concediere. Dă vina și pe ghinion și pe numărul mare de accidentați. Chelsea nu a înscris decât 5 goluri în 6 etape și a terminat 13 meciuri fără să scuture plasele porților adverse în 2023, cele mai multe din Premier League! Încă o partidă pe sec (vine derbyul cu Fulham) și egalează recordul din Premier, 14 jocuri fără gol marcat.

462de milioane din euro a cheltuit Chelsea doar în vară pentru achiziții, lider mondial în ultima fereastră de mercato

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Scandal în Anglia » Jamie Carragher l-a ironizat pe portarul de rezervă al lui Arsenal care l-a aplaudat pe titular! A fost atacat: „Ești o rușine!”

Atac devastator la Rudi Garcia. „Napoli este împinsă într-o gaură neagră. Îi lipsește totul: joc, moral și armonie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează