INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scandal în Anglia » Jamie Carragher l-a ironizat pe portarul de rezervă al lui Arsenal care l-a aplaudat pe titular! A fost atacat: „Ești o rușine!”

Aaron Ramsdale și David Raya au o relație foarte bună // Foto: Imago
Aaron Ramsdale și David Raya au o relație foarte bună // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 16:25 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 17:32

Fost stoper la Liverpool, devenit un analist important la Sky Sports, Jamie Carragher a sugerat că gestul lui Aaron Ramsdale, aplaudându-și colegul din poartă, a fost fals, „ca la Oscaruri”. Tatăl lui Ramsdale i-a replicat: „Ai un pic de clasă, băiatul meu a demonstrat-o!”.

Împrumutat de Arsenal de la Brentford până la sfârșitul sezonului, pentru 3,3 milioane de euro, portarul spaniol David Raya a fost rezervă la „tunari” în primele trei meciuri din acest campionat. Titular, Aaron Ramsdale, ca în precedentele două sezoane.

Ironii între jucătorii lui Tottenham și Arsenal după derby: „Încă îmi copia celebrarea când am trecut de el”
PREMIER LEAGUE
Ironii între jucătorii lui Tottenham și Arsenal după derby: „Încă îmi copia celebrarea când am trecut de el”

David Raya, înlocuitorul lui Aaron Ramsdale, superparadă la 2-2 cu Tottenham

Totuși, din 17 septembrie, managerul Mikel Arteta i-a dat o șansă lui Raya și, de atunci, acesta a rămas numărul 1. Catalanul, 28 de ani, cu trei mai mult decât Ramsdale, a fost integralist în următoarele trei partide, două în Premier (1-0 cu Everton, 2-2 cu Tottenham) și una în Champions (4-0 cu PSV Eindhoven).

Duminică, în campionat, ibericul a avut o paradă extraordinară, în prima repriză, când Arsenal conducea încă, 1-0. Un plonjon care a anulat șutul spre plasă al lui Brennan Johnson.

Aaron Ramsdale, aplauze de pe banca de rezerve

Imediat, regizorul transmisiei live a mutat cadrul pe Ramsdale. Aflat pe banca de rezerve, goalkeeperul englez l-a aplaudat cu mâinile sus pe coechipierul său, deși acesta îi luase locul în echipă.

Mulți au apreciat gestul său frumos. Mai puțin Jamie Carragher, fostul apărător al lui Liverpool devenit o voce importantă la Sky Sports. Acesta l-a ironizat, sugerând că totul a fost fals.

83de meciuri a jucat Aaron Ramsdale la Arsenal după transferul din 2021, de la Sheffield United (28 de milioane de euro)

Jamie Carragher: „Am râs când l-am văzut pe Aaron Ramsdale”

„M-am gândit la ceremonia premiilor Oscar. Știți cum se întâmplă, când un nominalizat înțelege că nu va fi el recompensat începe să aplaude și să-i zâmbească premiatului. Am râs în momentul în care l-am văzut", a afirmat Carragher, sigur că „Ramsdale nu va mai reveni în echipa lui Arsenal. Îl admir pe Arteta pentru schimbarea sa”.

A fost aspru criticat pentru reacția sa malițioasă. Mai ales de tatăl lui Ramsdale, care a comentat pe Twitter: „Ești o rușine! Ai un pic de clasă, băiatul meu a demonstrat-o!”.

270de partide a disputat David Raya în Anglia pentru Blackburn, Brentford și Arsenal în toate competițiile începând din 2014

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Gerardo Martino a vorbit despre situația lui Lionel Messi înaintea finalei US Open Cup: „Nu vrem să comitem o greșeală”

Atac devastator la Rudi Garcia. „Napoli este împinsă într-o gaură neagră. Îi lipsește totul: joc, moral și armonie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează