INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Dortmund se desparte de două vedete în vară: Mario Gotze și Achraf Hakimi vor părăsi formația din Bundesliga

Mario Gotze pleacă de la Dortmund
Mario Gotze pleacă de la Dortmund

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 17:06

Campionul mondial Mario Gotze (27 de ani) și fundașul marocan Achraf Hakimi (21) vor pleca de la Borussia Dortmund în această vară.

Mario Gotze a pierdut statutul de titular în formula lui Lucien Favre și a decis că e momentul unei noi aventuri. Fără vreun meci început în primul „11” anul acesta, marcatorul golului decisiv pentru Germania în finala Campionatului Mondial din 2014 a cerut conducerii să fie lăsat să plece. Șefii Borussiei au acceptat.

Gotze spre Serie A?

„Ne vom despărți de Mario Gotze în această vară. A fost o decizie luată de comun acord. Mario este un om incredibil”, a anunțat Michael Zorc, directorul sportiv al lui Dortmund.

Mijlocașul cotat la 10,5 milioane de euro este dorit în Serie A. Lazio, club care s-a interesat și de serviciile lui Ianis Hagi, pare decis să îl aducă pe Gotze. 

Și Achraf Hakimi va părăsi Borussia

Achraf Hakimi (21 de ani), fundașul dreapta care evoluează sub formă de împrumut la Borussia Dortmund, se va întoarce din vară la echipa de care aparține, Real Madrid.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de impresarul marocanului, Alejandro Camano, după ce în spațiul public a început să circule un zvon care îl dădea pe Hakimi drept transferat în Serie A, la Inter. „Nu există nicio ofertă de la Inter, ne vom întoarce la Madrid la finalul sezonului”, a spus acesta pentru assahifa.com. „Achraf va deveni cel mai bun din lume pe poziția sa”.

Citește și alte știri despre Bundesliga:

FOTO Poliția din Berlin nu respectă legile! Poză de grup la derby-ul Hertha - Union: „Este rușinos!”

FOTO Hertha e stăpâna Berlinului » A umilit-o pe Union, iar Bruno Labbadia are un debut perfect de mandat! Clasamentul și programul rundei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  23 Mai 2020, 20:06

Cind scrieți ceva puteți sa nu scrieți de prapaditu de Ianis ce are el cu transferul lu Gotze,Real nu la vrut pe nefodbalistu de Hagi....saturat deam atita cu calicu ista

Vezi toate comentariile (1)
Comentează