INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA BERLIN - UNION BERLIN 4-0

FOTO Poliția din Berlin nu respectă legile! Poză de grup la derby-ul Hertha - Union: „Este rușinos!”

Poza pentru care Poliția din Berlin a fost criticată +18   FOTO
Poza pentru care Poliția din Berlin a fost criticată

Articol de - Publicat sambata, 23 mai 2020 09:57

Hertha Berlin și Union Berlin s-au înfruntat în etapa a 27-a din Bundesliga, iar gazdele s-au impus cu 4-0. Dacă fanii germani n-au avut acces pe stadion la derbyul Capitalei și s-au înghesuit în puburi să vadă meciul, nici poliția din Berlin nu a ținut cont de regulile distanțării sociale.

O dovedește și poza de grup, pe care 13 din cei 600 de agenți mobilizați la Olympiastadion și-au făcut-o împreună. Nici măcar măști de protecție nu și-au pus, fiind preocupați să dea cât mai bine în imagine. 

„Regulile distanțării se aplică și ofițerilor de poliție. A fost o lipsă totală de grijă față de colegi și vom verifica ceea ce s-a întâmplat. Este rușinos desigur, pentru că poliția trebuie să fie un exemplu pentru toată populația", a declarat un reprezentant al forțelor de ordine din Berlin.

Hertha, victorie clară

Hertha a obținut prima victorie din istoria înfruntărilor directe cu Union în prima divizie, după ce în tur pierduse cu 0-1. Golurile au venit toate în partea secundă. Bosniacul Vedad Ibisevic, Dodi Lukebakio, Matheus Cunha și Dedryck Boyata au marcat.

 

FOTO. Fanii s-au înghesuit în baruri pentru a vedea meciul

+14 FOTO

VIDEO. Totul despre Bayern - Frankfurt. Ultimul meci s-a terminat cu victoria lui Frankfurt, 5-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ole Gunnar Solskjær i-a lăsat mască pe toți: „La Manchester United prefer să am o gaură în echipă decât un nemernic în lot”

Cristi Chivu, confesiune după 10 ani de la succesul cu Inter: „Soția mi-a spus că acela e prețul cu care vom lua trofeul, dar i-am zis că e nebună” + „Am fumat o țigară după meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1383509731702079
George Gabriel Stoica  •  24 Mai 2020, 04:23

Foarte bine au facut, s-au saturat si nemtii de restrictiile astea imbecile impuse de niste oameni si mai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209899427152560
Popa Lucian  •  23 Mai 2020, 11:25

Dacă nici nemții nu respectă regulile ce pretenții am avea de la români? Am vazut imagini cu baruri pline la meciurile din bundesliga in care nu se respecta nicio distanta....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează