CAMPIONATE  ·  MANCHESTER UNITED

Ole Gunnar Solskjær i-a lăsat mască pe toți: „La Manchester United prefer să am o gaură în echipă decât un nemernic în lot”

Ole Gunnar Solskjær // FOTO: Guliver/GettyImages
Ole Gunnar Solskjær // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Vineri, 22 Mai, 19:46

Ole Gunnar Solskjær, 47 de ani, antrenorul lui Manchester United, afirmă că „ai nevoie de egouri în fotbal, dar trebuie să te gândești în primul rând la colectiv. Anul trecut, unii au pus interesele personale mai presus decât echipa”.

Venit pe „Old Trafford" în decembrie 2018, după demiterea lui Mourinho, Ole Gunnar Solskjær a avut probleme în vestiar din primele luni. „Anul trecut, în martie, jucătorii erau epuizați fizic și mental, plus accidentările... Dar mai erau unii care au pus interesele personale mai presus decât echipa, ceea ce nu mi-a plăcut. Și această agendă personală nu a putut fi rezolvată înaintea verii", s-a plâns managerul lui Manchester pentru „United We Stand", revista fanilor „roșii”.

„Nu mai avem niciun măr stricat"

Se referea în primul rând la Lukaku și Alexis, care au părăsit clubul: primul, transferat la Inter pentru 80 de milioane, al doilea doar împrumutat la nerazzurri. A rămas Pogba, deși ar fi vrut și el să plece.

Solskjær șochează când spune: „Prefer să am o gaură în formație decât un nemernic în lot". Făcând un joc de cuvinte, cu „hole" și „asshole". Acceptă că „ai nevoie de egouri în fotbal", însă „te gândești în primul rând la colectiv. Jucătorii trebuie să se adapteze". Concluzia lui: „Simt că în acest grup nu mai avem niciun măr stricat". 

VIDEO: Totul despre Bayern - Frankfurt. Bavarezii vor revanșa după umilința din ultimul meci

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1