CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

Echipamentul lui Manchester City naște discuții în Anglia! Comentariul deplasat făcut Liam Gallagher: „Cine l-a făcut merită îmbarcat în următorul zbor către Wuhan”

Echipamentul lui Manchester City naște discuții în Anglia
Echipamentul lui Manchester City naște discuții în Anglia

Vineri, 22 Mai, 17:31

Interpretul și compozitorul britanic Liam Gallagher (47 de ani) a făcut un comentariu deplasat la adresa echipamentului de rezervă al celor de la Manchester City din sezonul următor. 

Gallagher, devenit celebru odată cu succesul formației rock Oasis, este un atent urmăritor al fotbalului britanic și un fan recunoscut al formației lui Pep Guardiola. Cu toate astea, Liam nu și-a ascuns nemulțumirea față de aspectul viitorului echipament. Sponsorul tehnic Puma a pregătit un tricou în culorile clasice ale echipei, dar cu multe imprimeuri orientale.

Echipamentul lui City, ironizat

„Cel care e responsabil pentru noul echipament al lui Manchester City merită îmbarcat în următorul zbor către Wuhan. Cei care ar cumpăra așa ceva trebuie să urce în avionul imediat următor”, a scris Gallagher pe Twitter.

VIDEO / Râzi cu noi: faze haioase din sportul amator

Citește și alte știri despre Premier League:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1