INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ultimul moft în Premier League: baloanele dezinfectate devin lipicioase și nu mai sar cum trebuie!

Fotbaliștii din Premier League întâmpină probleme la antrenamente // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Fotbaliștii din Premier League întâmpină probleme la antrenamente // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 11:21

Jucătorii din Premier League se plâng că antrenamentele în grupuri mici sunt inutile și că lucrul cu mingea e complicat în noile condiții sanitare ale Project Restart.

„Black Power” ori protestul jucătorilor de culoare (Kanté, Deeney și Sterling) bazat pe frica legată de infectarea cu COVID-19, nu este singurul reproș al Premier față de Project Restart. 

Aceștia se plâng că „antrenamentele în grupuri mici sunt stabilite de un protocol prea rigid și par inutile". The Sun a dezvăluit că intensitatea redusă a pregătirilor de până la finele lui mai îi deranjează. Adică, driblingurile cu conuri, șuturile la poarta goală, obligația de a recupera singur mingea și alte reguli ciudate, deloc cea mai bună metodă de recuperare a condiției fizice după două luni de carantină.

Spray-ul e de vină!

Starurile din Anglia au ceva de reproșat și în privința baloanelor folosite în noile condiții sanitare. Igienizarea lor fecventă cu spray-uri, combinată cu temperaturile ridicate anunțate din iulie încolo la reluarea campionatului, complică sensibil controlul acestora. 

Pentru că, susțin cei consultați, ar deveni lipicioase și nici nu ar mai sări cum trebuie la contactul cu gazonul! Un obstacol în plus.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Match Preview. Duel puternic în Bundesliga, Borussia Mönchengladbach primește vizita lui Leverkusen

Citește mai multe știri despre Premier League:

Și-a anunțat plecarea de la Manchester City: „Când spun un lucru, îmi place să-mi respect cuvântul”

Kompany surprinde! Pe cine vede cel mai bun fundaș din istoria Premier League: „Poate pare ciudat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează