INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANCHETĂ

Dosarul Transferurilor se mută în Franţa » Lassana Diarra, investigat pentru evaziune fiscală

Transferul lui Diarra la Madrid este anchetat de procurori
Transferul lui Diarra la Madrid este anchetat de procurori

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 19:56

Internaţionalul francez al lui Real Madrid, Lassana Diarra, este investigat de poliţia din Hexagon sub acuzaţia de evaziune fiscală. Procesul a fost deschis în Le Havre, oraşul în care fotbalistul şi-a început carier de jucător profesionist.

În vîrstă de 26 de ani, Diarra a fost pus sub control judiciar. Ancheta este însă extrem de extinsă, în acelaşi caz fiind acuzaţi mai mulţi agenţi de jucători care nu ar fi declarat comisioanele primite în urma transferurilor pe care le-au intermediat.

Presa pariziană scrie că omul cheie al acestui proces este impresarul John Williams, cel care l-a dus pe Diarra de la Portsmouth la Madrid în ianuarie 2009. Un alt transfer analizat de procurori este cel al lui Gueďda Fofana, de la Le Havre la Lyon, de la finalul lunii august.

Şi la noi în ţară este anchetat un caz similar. În " Dosarul Transferurilor", opt oameni de fotbal sînt acuzaţi de evaziune fiscală: Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Ioan şi Victor Becali, Gică Popescu, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează