INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Două milioane oferite pentru un blat?! Descoperiri uluitoare într-o discuție pe WhatsApp

Getafe - Villarreal
Getafe - Villarreal

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 17:33

Poliția spaniolă investighează un joc dubios din ultima etapă a sezonului trecut în LaLiga, Getafe - Villarreal 2-2, la care Jorge Molina (Getafe) ar fi fost contactat pentru a aranja o victorie a gazdelor. 

Rețeaua condusă de Carlos Aranda și Raúl Bravo le-ar fi oferit câte 10.000 de euro lui și lui Paco Esteban, ex-Malaga, în scopul de a-i "convinge" pe cei de la "Submarinul Galben" să piardă. 

Din conversațiile interceptate pe WhatsApp, s-a descoperit că șapte jucători ai oaspeților ar fi trebuit să împartă două milioane de euro, după cum dezvăluie cotidianul Marca. 

Două milioane oferite pentru un blat?! Descoperiri uluitoare într-o discuție pe WhatsApp
Conversațiile interceptate pe WhatsApp FOTO: Marca

Miza era ca Getafe să prindă locul 4 de Ligă (ar fi încasat 40 de milioane din participare), în dauna celor de la Valencia, în cazul în care Valladolid, "stimulată" de oamenii lui Aranda, câștiga.

Dar combinațiile n-au ieșit, "liliecii" au învins cu 2-0 și Getafe a fost egalată în final, Molina pasând la primul gol.

6 echipe din play-out nu mai vor să joace: Au solicitat la LPF îngheţarea grupei a doua valorice

Tensiune la Barcelona » Messi își contrazice antrenorul: „Nu putem câștiga Champions League dacă jucăm așa!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează