INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Două mutări spectaculoase de 52 de milioane la Arsenal și Manchester City!

Gabriel Jesus a fost cumpărat de Arsenal de la Manchester City
Gabriel Jesus a fost cumpărat de Arsenal de la Manchester City

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2022 13:34 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 14:10

Gabriel Jesus a fost cumpărat de Arsenal de la Manchester City, care a folosit aceeași sumă pentru a-l achiziționa pe Kalvin Phillips de la Leeds.

O lună ne desparte de startul Premier League și cluburile leagă transferurile. Totul pentru a fi și mai puternice înaintea noului sezon. 

Un antrenor român și-a anunțat retragerea din meserie, la doar 53 de ani: „Sunt scârbit! Gata!”
ANTRENOR
Un antrenor român și-a anunțat retragerea din meserie, la doar 53 de ani: „Sunt scârbit! Gata!”

Gabriel Jesus: „Am urmărit Arsenal datorită lui Thierry Henry”

Arsenal a acoperit golul lăsat de plecarea lui Lacazette la Lyon (gratis) cu Gabriel Jesus. Astăzi, „tunarii" au oficializat mutarea. 

Atacantul brazilian în vârstă de 25 de ani, din ianuarie 2017 la Man. City (95 de goluri în 236 de meciuri), a semnat pe cinci sezoane, preluând tricoul cu numărul 9. 

„Am urmărit Arsenal încă de mic datorită lui Thierry Henry. Sunt foarte fericit să joc și eu aici. Cunosc stafful, știu jucătorii, mai ales pe compatrioți”, a declarat Jesus, adus pe Emirates de managerul Mikel Arteta, fost asistent al lui Guardiola la City: „Cred sută la sută în Mikel. M-a ajutat ajutat mult la Manchester. Rămâneam mereu după antrenamente și exersam finalizarea. Un om foarte inteligent, un fost jucător extraordinar”. 

Kalvin Phillips, înlocuitor pentru Fernandinho 

Cu banii pentru Jesus, 52,26 milioane de euro, "cetățenii" l-au luat imediat pe Kalvin Phillips. Tot azi l-au oficializat și ei pe „închizătorul" lui Leeds și al naționalei Angliei, care îl înlocuiește pe Fernandinho, întors în Brazilia, la Athletico Paranaense. Va avea numărul 4 pe Etihad. 

112,26 milioane de euroa investit Man. City în două transferuri: Erling Haaland (Dortmund, 60) și Kalvin Phillips (Leeds, 52,26)

„City a dovedit încă o dată că este cea mai bună echipă din țară, cu un lot fenomenal și cu Pep Guardiola, cel mai valoros manager al lumii”, a afirmat Phillips. "De-abia aștept să încep și să ajut această formație să cucerească alte trofee". 

97,12milioane de euro a cheltuit până acum Arsenal pentru 4 jucători: Jesus (City, 52,26), Fábio Vieira (Porto, 35), Matt Turner (New England, 6,36) și Marquinhos (São Paulo, 3,5)

Citește și: 

CFR Cluj, gata de primul meci oficial al sezonului » Ce prim „11” pregătește Dan Petrescu în duelul cu Pyunik

Veste de ultimă oră despre Cristiano Ronaldo » Ce i-a anunțat pe șefii lui Manchester United

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează