INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PYUNIK - CFR CLUJ

CFR Cluj, gata de primul meci oficial al sezonului » Ce prim „11” pregătește Dan Petrescu în duelul cu Pyunik

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 13:13 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 13:26

CFR Cluj se pregătește de primul meci oficial din sezonul 2022-2023, iar antrenorul Dan Petrescu are de gând să facă puține în echipa de start.

  • Pyunik - CFR Cluj, în prima manșă a turului 1 din Liga Campionilor, se joacă marți, 5 iulie, de la ora 19:00.
  • Partida se va disputa la Erevan și va putea fi urmărită în format LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Antrenorul formației din Gruia a creionat deja primul „11” pentru partida de la Erevan.

Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV
DREPTURI TV
Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV

 Cum poate arăta CFR Cluj în meciul cu Pyunik

 Dintre jucătorii nou veniți, Kolinger și Mistrati au cele mai mari șanse să fie titulari. Bălgrădean pare să fi redevenit numărul unu. Hindrich a fost împrumutat la Kisvarda, în Ungaria, iar croatul Letica a pierdut prima parte a pregătirii din cauza unei accidentări. 

Dintre nou-veniți, Kolinger și Mistrati au evoluat din start în ultimul amical din Austria, 2-0 cu Hajduk Split, în care Petrescu a testat formula pentru deplasarea din Armenia. 

Kolinger, un stoper croat în vârstă de 28 de ani, a venit de la Vejle sub formă de împrumut. Mistrati e mijlocaș ofensiv și a fost adus de la Randers, adversara CFR-ului în grupele Conference League în sezonul trecut. 

Dan a testat în amicale două sisteme, 4-3-3 și 4-2-3-1. Prezența pe teren a italo-danezului Vito Mistrati ar impune utilizarea celei de-a doua tactici, pentru ca el să poată fi folosit în spatele unui atacant.

Cum ar putea arăta echipa marți, în Armenia: Bălgrădean - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Camora - Boateng, Cvek - Deac, Mistrati, Petrila - Debeljuh

Am văzut ultimele cinci meciuri din campionat ale lui Pyunik. Echipa conține mulți străini, cred că e un singur armean, portarul naționalei, în rest sunt brazilieni, portughezi. 

Va fi ca un meci cu oricare formație de play-off din România, cam acesta e nivelul lui Pyunik, așa că nu putem să subestimăm un adversar care chiar este valoros. Toată lumea crede că e un adversar din Armenia și că va fi ușor pentru CFR, dar în niciun caz nu va fi așa

 - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ce transferuri a făcut CFR Cluj în această vară:

  • ANTRENOR: Dan Petrescu (confirmat)
  • VENIRI: Mistrati (Randers), Brucici (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK), Betancor (Farul)
  • REVENIRI: Carnat (Rapid), J. Rodríguez (Dinamo), D. Rusu (Chindia), Butean (Chindia), D. Ciobotariu (FC Voluntari), I. Rus (Ripensia)
  • PLECĂRI: Hindrich (Kisvárda), Fl. Ștefan (Rapid), V. Costache (Rapid), D. Paraschiv (Hermannstadt), Sigurjónsson (liber), Omrani (liber), Susici (liber), Dimitrov (Hajduk Split), Cr. Neguț (Chindia), D. Ciobotariu (Sepsi), Daniel Neguț (Chindia), Bouhenna (FCSB), Chipciu (liber)

VIDEO Totul despre Pyunik - CFR Cluj

Citește și: 

Dan Petrescu, tranșant înainte de Pyunik - CFR Cluj: „Fotbalul românesc e un dezastru. Ei sunt favoriți!”

Florin Niță i-a dat răspunsul final lui CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1923ro
1923ro  •  04 Iulie 2022, 17:41

Dan Petrescu este cel mai bun antrenor roman din utimii ani!ca suporter roman,nu al cfr-ului nu inteleg de ce lumea nu ii da dreptate si respectul ce i se cuvine!Are dreptate in tot ce spune chiar daca nu se recunoaste!Apreciati valorile ca altfel sportul si tara asta nu are nici o sansa!Suporteri a fcsb,rapid craiova etc daca cautati motive,2 offside sau alte chichite va adanciti in mocirta...In afara de cfr sa imi spuna cineva un rezultat notabil european al altei echipe in ultimii ani si am tacut!Bafta tuturor echipelor romane in Europa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează