INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

L-a convins Chiellini! Drăgușin a acceptat să meargă la Genoa după ce a primit un mesaj de la idolul său

Radu Drăgușin a jucat în acest sezon la Salernitana // Foto: Imago
Radu Drăgușin a jucat în acest sezon la Salernitana // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2022 12:03 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 14:16

Radu Drăgușin (20 de ani) se va transfera în Serie B, deși e dezamăgit de alegerea lui Juventus. „Ești puternic, nu-ți fie teamă! Vei ajunge sus oriunde vei merge”, i-a transmis Giorgio Chiellini, fostul star al lui Juventus, care la rândul său a plecat în această vară de la torinezi.

Finalmente, Radu Drăgușin s-a lăsat înduplecat și va accepta varianta propusă de Juventus. Fundașul român nu va bloca astfel transferul lui Andrea Cambiaso și se va transfera la Genoa. Mutare definitivă: bianconerii plătesc și diferența de 4 milioane de euro în schimbul fundașului lateral italian.

Deși ar fi vrut să meargă în străinătate, Drăgușin a fost convins de Giorgio Chiellini să accepte oferta. Din Los Angeles, fostul stoper bianconero a pus mâna pe telefon și i-a dat un mesaj emoționant: „Ești puternic, nu-ți fie teamă! Vei ajunge sus oriunde vei merge”.

Acord cu Genoa » După Ionuț Radu, încă un român poate apăra culorile „Grifonului”
ITALIA
Acord cu Genoa » După Ionuț Radu, încă un român poate apăra culorile „Grifonului”

Impresarul lui Drăgușin: „Genoa nu este Madrid”

L-a impresionat gestul de mare campion și pe agentul său, Florin Manea, care mărturisea aseară că „Radu a rămas dezamăgit de Juventus, vom vedea dacă a greșit sau nu cu el”. A contat că tocmai idolul său i-a scris și l-a îndemnat să facă pasul în Serie B, să creadă în proiectul de acolo.

21de meciuri în Serie A a bifat Radu Drăgușin: 13 la Sampdoria, 7 la Salernitana și doar unul la Juventus

„Suntem onorați de interesul celor de la Genoa, dar, cu tot respectul, nu este Real Madrid ca să spui da pe loc. Eu sunt sigur că într-o zi Drăgușin va juca la o echipă de nivelul lui Juventus”, a explicat Manea. 

Așa cum anunță și Gazzetta dello Sport, săptămâna viitoare „tricolorul” se va prezenta în Liguria pentru a pune la punct ultimele detalii, vizita medicală și contractul cu „Grifonul”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ies la iveală noi discuții între Sergio Ramos și președintele Federației: „Mizez pe sprijinul tău” + Cum a negociat primele pentru Spania la Mondial

Schimbări la toate nivelurile la Chelsea » Londonezii și-au luat un PR de 70 de ani, care a lucrat și cu Madonna: „Cel mai influent din Marea Britanie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
gigelos
gigelos  •  01 Iulie 2022, 21:46

Juventus, una din primele zece echipe din lume . Total 240 jucători. Nu e mare rușine la 20 de ani sa nu fii printre ei . Era ceva extraordinar . Dar tot o sa reușească acest copil . Și O Popescu sper sa reușească. Toți copii din România sper sa izbandeasca .

matei007
matei007  •  01 Iulie 2022, 19:31

Sa fii jucatorul lui Juventus si sa accepti sa te transferi in Serie B este ca si cum accepti ca esti foarte slab de fapt. Tot circul care a precedat transferul la Juventus ("il vor echipe din Bundesliga") a fost rasuflat. In 2 ani este in Romania sau in tarile arabe.

gigelos
gigelos  •  01 Iulie 2022, 17:56

Un copil cu mare viitor dar un post dificil . Are 20 de ani , salariu super ok , are 15-18 ani de cariera în fata .trebuie răbdare, măcar sa joace constant la Genoa . Manea vorbește prea mult despre Radu .Vrea sa ne impresioneze, sau de ce ? Postul lui Drăgușin cere bagabonteala , experienta .Vine și asta cu timpul , vine Lukaku acum și ii rupe vreun os .Os ca os dar își pierde și încrederea.. răbdare. Fundas central în istorie de mare forta și valoare la 20 de ani ...n-am prea avut

Vezi toate comentariile (14)
Comentează