INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Acord cu Genoa » După Ionuț Radu, încă un român poate apăra culorile „Grifonului”

Radu Drăgușin, Foto: Imago Images
Radu Drăgușin, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2022 15:55 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 16:32

Juventus s-a înțeles Genoa pentru vânzarea lui Radu Drăgușin (20 de ani) în schimbul a 3,5 milioane de euro. Mai rămâne însă ca fundașul român să-și negocieze contractul în Serie B.

Juventus continuă afacerile cu Genoa și ar putea ceda un stoper tânăr echipei retrogradate în Serie B. Radu Drăgușin e aproape să îmbrace tricoul „Grifonului”, după ce bianconerii au ajuns la un acord în privința prețului unui transfer definitiv, 3,5 milioane de euro

Inițial, „tricolorul” era vizat doar ca monedă de schimb la achiziționarea fundașului stânga Andrea Cambiaso sau se vorbea despre un împrumut, dar cursul discuțiilor s-a modificat între timp.

Poveștile fotbalistului-arbitru amenințat de Pinalti cu celebrul „ti fac io pi tini”: „Meciul era aranjat, dar jucătorii mă rugau să dau penalty, ceva. Voiau să mă compromit eu, nu ei”
GSP LIVE
Poveștile fotbalistului-arbitru amenințat de Pinalti cu celebrul „ti fac io pi tini”: „Meciul era aranjat, dar jucătorii mă rugau să dau penalty, ceva. Voiau să mă compromit eu, nu ei”

Discuții despre salariul lui Radu Drăgușin la Genoa

Înțelegerea a fost confirmată de agentul său, Florin Manea, care a precizat că mutarea a ajuns la stadiul negocierilor între jucător și club. Drăgușin câștiga la Juve, conform actelor semnate până în 2025, 500.000 de euro net pe sezon, salariu crescător progresiv până la un milion la finele angajamentului, și este de așteptat să se încadreze în acest interval, și ca sumă, și ca durată.

20 de meciuri în Serie Aa bifat Radu Drăgușin în sezonul trecut, la Sampdoria și Salernitana

În stagiunea trecută, Radu a jucat sub formă de împrumut la Sampdoria și Salernitana, cu care s-a salvat în ultima etapă. Ar fi al doilea român în ultimii ani la Genoa, după portarul Ionuț Radu (iulie 2018 - ianuarie 2020).

VIDEO. Impresarul Florin Manea, despre cum s-a schimbat Radu Drăgușin după ce a ajuns la Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Continuă scandalul blaturilor! Selecționerul riscă să fie demis înaintea Mondialui după o decizie șocantă!

Koeman, o nouă ieșire la adresa catalanilor: „Barcelona trăiește în trecut cu 4-3-3 și tiki-taka!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marcel1974
marcel1974  •  28 Iunie 2022, 17:02

Ce îl mai lauda Manea?Mama,mama. Jucătorul român este praf și pulbere.Joaca și el sa facă un ban și cam atât

Vezi toate comentariile (1)
Comentează