INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Drăgușin a scăpat de el! Când revine starul lui City pe teren » Anunțul lui Guardiola

Erling Haaland nu va juca în Tottenham - City, foto: Getty Images
Erling Haaland nu va juca în Tottenham - City, foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 18:38 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 20:54

Radu Drăgușin (21 de ani) ar putea evolua pentru Tottenham împotriva lui Manchester City, partidă din FA Cup. Meciul va avea loc mâine, 26 ianuarie, de la ora 22:00, iar în cazul în care va juca, românul va evita un adversar de calibru.

Pep Guardiola (53 de ani) a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Tottenham și a vorbit despre situația lui Erling Haaland.

„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”
DINAMO
„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”

Pep Guardiola: „Este aproape de revenirea pe teren”

Haaland a ratat 9 meciuri la Manchester City, ultima lui apariție pe teren datează din 6 decembrie, de la înfrângerea cu Aston Villa, scor 0-1. El a suferit o accidentare la gleznă. Fără el, City a obținut 8 victorii și un egal. Norvegianul are 14 goluri în 15 meciuri jucate în Premier League în această stagiune. 

Atacantul a postat o fotografie de la antrenament, alături de descrierea: „Oh, ce dor mi-a fost”. Chiar și așa, Pep Guardiola a anunțat faptul că jucătorul nu va evolua în meciul cu Tottenham: „Haaland este aproape de revenirea pe teren, nu este încă pregătit să joace vineri. Mai are puțin, vom mai aștepta”, a spus Guardiola, conform mundodeportivo.com.

Tehnicianul a vorbit și despre situația lui Kalvin Phillips, jucător ce va evolua la West Ham de la City, sub formă de împrumut: „Sper că va primi minutele pe care le merită și pe care nu am putut să i le ofer. Este un om excepțional. Dacă l-aș fi folosit 10 sau 15 meciuri la rând, ar fi jucat bine, dar nu am făcut-o.

Sunt recunoscător pentru comportamentul lui. Sper să prindă minute acolo, iar din sezonul viitor vom vedea care va fi situația lui”, a adăugat managerul lui City.

Despre Omar Berrada, directorul executiv care a plecat la Manchester United de la City: „Îi doresc tot binele și mult succes. A schimbat doar strada, nu orașul, a fost o persoană importantă pentru echipa noastră, dar aceasta a fost decizia lui, iar clubul trebuie să meargă mai departe”, a adăugat Pep, pentru sursa citată.

Cine transmite la TV Tottenham - Manchester City, în Cupa Angliei

Drepturile TV pentru Cupa Angliei sunt deținute în România de Pro Arena, care va transmite inclusiv Tottenham - Manchester City, „șocul” 16-imilor.

Ar putea fi partida de debut a lui Drăgușin în Cupa Angliei. El e anunțat ca rezervă de presa engleză, însă, la fel ca în partida cu United, are șanse mari să joace în repriza a doua. Van De Ven și Romero au fost folosiți din primul minut cu „diavolii”, însă cei doi stoperi revin după accidentări de lungă durată.

Echipa de start probabilă a lui Tottenham: Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Maddison, Hojbjerg, Bentancur - Kulusevski, Richarlison, Werner. Drăgușin e anunțat pe banca de rezervă.

Citește și alte știri:

Dialog amuzant între Deschamps și Prima Doamnă a Franței: „Didier, de ce nu-l iei în echipă pe Ito?”. Selecționerul: „Pentru că e japonez!”

Veste proastă pentru Rațiu. Villarreal a transferat un columbian care poate juca și fundaș dreapta!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  26 Ianuarie 2024, 16:55
Postat de zb59 pe 26 Ianuarie 2024, 00:26

Avand in vedere ca il va recita in romaneste, acorda-i si tu un timp mai amplu, sa zicem, intre 12 pm and 12 am. Stii cat este de …profund in exprimare!:))

Respect. Prea bine le zici.

zb59
zb59  •  26 Ianuarie 2024, 00:26
Postat de VardyParty pe 25 Ianuarie 2024, 21:19

"Drăgușin a scăpat de el!" = Sărbătoare Nationala, zi libera, grătar, Mitch, si la urma Johannis va recita Luceafărul; intre orele 16.00 și 24.00-.

Avand in vedere ca il va recita in romaneste, acorda-i si tu un timp mai amplu, sa zicem, intre 12 pm and 12 am. Stii cat este de …profund in exprimare!:))

nikomunie
nikomunie  •  25 Ianuarie 2024, 22:12

Unde a scapat?pe banca de rezerve?dragusin a scapat de haaland….halal titlu din moment ce dragusin e rezerva 100/100 iar haaland e accidentat.eventual tottenham a scapat de o grija …doamne da minte Ła asa numitii ziaristi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează