Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 07:37 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 08:06

Cu 4 zile înainte de Tottenham - Manchester City, în „16-imile” Cupei Angliei, Erling Haaland (23 de ani) a revenit la antrenamentele cu grupul conduse de Pep Guardiola.

Norvegianul ar putea evolua împotriva lui Spurs pe 26 ianuarie, de la ora 22:00, și sunt șanse să îl înfrunte direct pe Radu Drăgușin. Fundașul lui Tottenham a debutat cu Manchester United, 2-2, în Premier League și ar putea bifa prima apariție și în Cupa Angliei.

Surpriză pentru Horațiu Moldovan pe aeroportul din Madrid » Cum a fost întâmpinat
LA LIGA
Surpriză pentru Horațiu Moldovan pe aeroportul din Madrid » Cum a fost întâmpinat

Haaland l-ar putea înfrunta pe Radu Drăgușin în Tottenham - Manchester City

Cu United, Drăgușin a intrat pe final, în locul lui Skipp, când Ange Postecoglou a trecut la un sistem cu 3 fundași centrali. Radu a juca alături de Romero și Van de Ven, însă olandezul s-a accidentat și a fost schimbat cu Emerson Royal.

Internaționalul român are șanse să evolueze și cu City, chiar dacă nu va fi ales în primul 11 de antrenorul lui Tottenham

Și ar putea da pe teren peste Haaland, care a revenit după o pauză de o lună și jumătate. El s-a recuperat după o accidentare la gleznă și s-a antrenat luni seară cu lotul „cetățenilor” , care a fost în Abu Dhabi, în cantonament, profitând de scurta pauză pe care a avut-o în Premier League.

Norvegianul a postat o fotografie de la antrenament, alături de descrierea: „Oh, ce dor mi-a fost”. Erling ar putea intra pe final cu Tottenham, Guardiola nu bagă direct în primul 11 jucătorii abia reveniți după accidentări, la fel a procedat catalanul în cazul lui De Bruyne, care a intrat pe parcurs cu Newcastle, 3-2. A dat gol și assist.

Alertă pentru Drăgușin, înainte de Tottenham - Manchester City » Mesajul „Bestiei”: „Oh, ce dor mi-a fost”
Haaland a revenit la antrenament/ foto Instagram @Erling Haaland

Haaland a ratat 9 meciuri la Manchester City, ultima lui apariție pe teren datează din 6 decembrie, de la înfrângerea cu Aston Villa, scor 0-1. Fără el, City a obținut 8 victorii și un egal. Norvegianul are 14 goluri în 15 meciuri jucate în Premier League în această stagiune.

VIDEO. Adrian Șut, despre impactul transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Va fi o presiune pozitivă pentru el”

Citește și:

Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu
ANGLIA
Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu"
Au arestat primul fan rasist al lui Udinese » A strigat de 12 ori la Mike Maignan: „Negru de rahat
ITALIA
Au arestat primul fan rasist al lui Udinese » A strigat de 12 ori la Mike Maignan: „Negru de rahat" + Ce îl așteaptă pe ultras!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”