INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA

Drake a pierdut peste jumătate de milion de euro pe El Clasico și un meci din Premier League

Drake, în tricoul Barcelonei // foto: Twitter @ FCBarcelona
Drake, în tricoul Barcelonei // foto: Twitter @ FCBarcelona

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 12:12 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 09:10

Rapperul canadian Drake, în vârstă de 35 de ani, a pariat 833.333 de dolari canadieni, echivalentul a 617.467 euro, pe două meciuri din fotbalul european.

Drake și-a împărtășit biletul cu urmăritorii săi de pe Instagram. „Această dimineață (n.r. - raportat la fusul orar din Toronto) va fi distractivă...”, a scris el.

Cunoscutul artist de peste ocean a pariat pe victoriile lui Arsenal și FC Barcelona în meciurile pe care cele două echipe le vor disputa astăzi. Dacă Arsenal a învins-o cu 1-0 pe Leeds United, Barcelona a pierdut cu Real Madrid în El Clasico, scor 1-3

Scene incredibile la Pucioasa » Meciul fostei campioane a României a durat doar 47 de minute, dar s-a încheiat cu un scor uluitor
ASTRA GIURGIU
Scene incredibile la Pucioasa » Meciul fostei campioane a României a durat doar 47 de minute, dar s-a încheiat cu un scor uluitor

Drake a pariat peste 600.000 de euro pe victoriile lui Arsenal și Barcelona

Arsenal era favorită împotriva lui Leeds, cotă 1.56, în timp ce Barcelona avea a doua șansă în clasicul Spaniei, cotă 3.00. Rezultă o cotă totală de 4.68 pe un bilet care i-ar fi putut aduce lui Drake aproximativ 2,89 milioane de euro.

Nu este prima dată când Drake publică pe Instagram pariurile făcute. În mai, canadianul a pariat 300.000 de dolari canadieni pe victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Spaniei din Formula 1, câștigat de Max Verstappen.

Drake are o conexiune specială cu Barcelona. Catalanii au purtat tricouri pe care apărea o bufniță aurie, pentru sărbătorirea faptului că Drake a devenit primul artist cu 50 de miliarde de ascultări pe Spotify. Platforma muzicală Spotify este sponsorul principal al Barcelonei.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Soluția inedită gândită de Xavi pentru a-l bloca pe Vinicius în El Clasico

Florin Andone a înscris primul gol pentru noua sa echipă și a dus-o pe primul loc în Spania!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
wheelwright
wheelwright  •  17 Octombrie 2022, 13:24

Am niste rude care traiesc in Toronto si au impresia ca asta e cel mai mare muzician la nivel mondial. Ii atat de idolatrizat in orasul lui, primeste private jet gratis de la o companie (pentru reclama), a primit el banii si pentru pariul asta (pentru a face inca o raclama), iar Spotify a pus bufnita aia urata (a lui Drake) pe tricourile Varzelonei, si s-a vazut c-a fost cu noroc. Gata mi-a ajuns sa aud despre asta. Mai bine s-ar intoarce Barcelona la baza fotbalului, in primul rand sa-si faca aparare, apoi vor putea sa si castige, nu mai merge cu tiki-taka, si daca ii aduce pe Messi, Neymar inapoi, tot pierd, pana nu au aparare buna.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  17 Octombrie 2022, 12:03

bro.....e cam si cum ai fi pierdut 6 lei...moldovenesti.....:))) nu 60 de euro....Sincer, nu m-as mira sa fi fost chiar vreo reclama la vreo casa de pariuri, nu am vazut twwetul oficial sau ceva, dar cand e vorba de celebritatile astea, de obicei fac ei reclama la ceva daca iese in presa o asemenea stire. Unu ca drake castiga probabil intre 500.000-1.000.000 $ pt o postare/reclama doar pe Insta, daca mai pui si celelalte platforme...zapaceala.... Deci, daca a dat din buzunaru lui banii pe pariu ii recupereaza in urmatoarele 24-72 de ore...lol

popiques2
popiques2  •  17 Octombrie 2022, 09:18

e ca si cum as fi pierdut eu 60 de ron.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează