CAMPIONATE  ·  SPANIA

Drama familiei lui Jose Antonio Reyes, fostul fotbalist care a murit la 35 de ani: „Mă duc în fiecare zi la cimitir. Mama lui a slăbit 40 de kilograme”

21 de prezențe
a strâns Reyes în tricoul naționalei Spaniei // Sursă foto: Getty
21 de prezențe a strâns Reyes în tricoul naționalei Spaniei // Sursă foto: Getty

Joi, 21 Mai, 18:40

Pe 1 iunie 2020 se va împlini un an de la dispariția fostului fotbalist Jose Antonio Reyes, care a murit într-un accident de circulație la numai 35 de ani.

Paco Reyes, tatăl fostului jucător de la Real Madrid sau Arsenal, a oferit un interviu zilele trecute, vorbind despre durerea pe care o simte un părinte într-o asemenea situație.

„Nimeni nu-și poate imagina. La 9 dimineața mă duc la cimitir și după aceea mă întorc acasă. Doar asta fac. Nu ne interesează nimic altceva. Soția mea a pierdut 40 de kilograme”, a declarat Paco, citat de record.pt.

Jose Antonio Reyes a decedat la 35 de ani

Tragedia s-a produs în timp ce fotbalistul se întorcea acasă de la un antrenament. Reyes se afla în mașină alături de alte două persoane. Una dintre acestea, Jonathan Reyes, care era verișorul fotbalistului, a murit în urma impactului.

Reyes a avut o carieră impresionantă în cupele europene. Deține recordul pentru cele mai multe trofee câștigate de Europa League. A izbutit să ridice de cinci ori cupa, de trei ori cu Sevilla și în două rânduri cu Atletico Madrid. N-a reușit însă niciodată să se impună în Champions League. Cel mai aproape în 2006, când juca la Arsenal. A intrat în minutul 85 al finalei cu Barcelona, însă n-a putut evita înfrângerea, scor 1-2. Mai are în palmares o Supercupă a Europei cu Atletico. 

În Spania a câștigat  Cupa Regelui cu Sevilla și un titlu cu Real Madrid. În Premier League a obținut alături de Arsenal un titlu și o Cupă a Angliei. În Portugalia, Cupa Ligii cu Benfica.

Citește mai multe știri din fotbalul internaționali:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1