INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINȚARE

Amenințare înfiorătoare primită de o fotbalistă de la un parior: „Mi-a scris în detaliu cum mă va ucide”

Hedvig Lindahl. foto: Guliver/Getty Images +12   FOTO
Hedvig Lindahl. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 10:38

Hedvig Lindahl (37 de ani), portarul naționalei Suediei, a fost amenințată în timpul Mondialului de anul trecut, după victoria din „sferturi” în fața Germaniei.

Hedvig Lindahl are 37 de ani și încă joacă. Suedeza de la Wolfsburg e portarul naționalei scandinave din 2002 și are 169 de selecții. Vara trecută, a câștigat a doua sa medalie de bronz la un Mondial. Dar cât a suferit la acest turneu final. Spune acum tot ce i s-a întâmplat. 

Aflată în Franța, Hedvig a primit un mesaj îngrozitor pe Instagram după victoria în fața Germaniei, 2-1 în "sferturi" la Rennes, pe 29 iunie 2019. A fost amenințată cu moartea. "Era scris în detaliu, cum mă vor ucide, ce vor face cu mine, cu corpul meu. «Te violez, te despic și îți tai inima în timp ce dormi!». Asta mi se zicea. M-am cutremurat!", a destăinuit ea la televiziunea SVT. 

Un parior american a stat în spatele amenințării

A mai rămas încă o săptămână în Hexagon până la finala mică. Fotbalista a depus plângere, și cel care a trimis acel mesaj a fost descoperit. Era un parior american, care mizase o sumă mare pe succesul Germaniei. Nu era o prima oară, amenințase și alți sportivi. Va fi judecat la un tribunal din Florida.

+8 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

VIDEO. Episodul oribil trăit de Teo Meluță când avea 11 ani

Citește și alte știri din fotbalul feminin:

Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump, forțează federația să plătească femeile la fel ca bărbații: „Altfel, puteți să vă duceți în altă parte când voi fi președinte”

Balonul de Aur la fotbal feminin: „S-a dovedit științific: nu poți câștiga un campionat fără gay în echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  21 Mai 2020, 11:58

Din moment ce permiti ca evolutia ta sa fie listata la pariuri,inseamna de acolo iti vine o parte,direct sau indirect,asa ca ar trebui sa va asumati si pericole dragi sportivi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează