INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dramă pentru Francesco Totti » Tatăl fostului căpitan al Romei a decedat din cauza Covid-19

Enzo Totti, Tatăl lui Francesco Totti
Enzo Totti, Tatăl lui Francesco Totti

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 19:29 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 20:32

Tatăl lui Francesco Totti, fostul mare fotbalist al lui AS Roma, a decedat la vârsta de 76 de ani, după ce fusese depistat pozitiv cu coronavirus.

Doliu pentru Francesco Totti, după ce tatăl său Enzo a încetat din viață astăzi, la vârsta de 76 de ani. „Șeriful”, așa cum fusese poreclit, a fost internat la spitalul Spallanzani după ce a contractat coronavirusul, nereușind să depășească boala și din cauza unei patologii regresive. În urmă cu câțiva ani fusese lovit de un infarct care îl forțase să sară peste călătoriile fiului său Francesco, când era încă jucător.

Legătura dintre Totti și tatăl său

Francesco și Enzo erau foarte apropiați. "Tot ce m-ai învățat le transmit copiilor mei, nepoților tăi. Mulțumesc pentru tot, tatăl meu, sau mai bine zis «șerif»", mesajul pe care fiul său îl scrisese de ziua lui. Tatăl nu a ratat niciodată un joc al fiului său pe parcursul îndelungatei sale cariere, urmărindu-l la jocurile de pe Olimpico, dar și la cele din deplasare. Doar probelemele de sănătate l-au forțat să se oprească la ultimii ani din cariera lui Francesco.

Dramă pentru Francesco Totti » Tatăl fostului căpitan al Romei a decedat din cauza Covid-19

Condoleanțele Romei

Roma și-a amintit de el cu un mesaj postat pe Twitter: „Bună, Enzo. Îmbrățișarea noastră se îndreaptă către Fiorella, Francesco, Riccardo și întreaga familie”. Enzo își lasă în urmă soția Fiorella, copiii săi Francesco și Riccardo, precum și nepoții săi iubiți. În special Cristian, care calcă pe urmele tatălui său. De când Francesco a încetat să mai joace fotbal, Enzo nu a pus niciodată piciorul pe Olimpico, dar a continuat să urmeze jocurile nepotului său în tricoul romanilor.

De ce l-au numit „șerif”

Enzo a fost poreclit «șeriful» „pentru că poate obține orice îi cereți după două minute”, declarase Totti în urmă cu câțiva ani, dar și pentru că și-a încurajat atât de mult fiul să dea tot ce are mai bun pe terenul de fotbal.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Finalul unei ere la Manchester City!? Aguero, gata să ajungă în Serie A

E iminent! Ladislau Boloni, la un pas să semneze cu un club european mare aflat într-o situație dificilă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
853246084756615
Marcel Popa  •  12 Octombrie 2020, 21:41

Sant alaturi de Totti ,tatal lui a crescut un jucator mare.

bazinga
bazinga  •  12 Octombrie 2020, 21:07

Dumnezeu sa il ierte, dar se vede ca avea burta cam mare si obezitatea este un factor agravant la mizeria asta de COVID!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează