CAMPIONATE  ·  ITALIA

Dramă pentru Francesco Totti » Tatăl fostului căpitan al Romei a decedat din cauza Covid-19

Enzo Totti, Tatăl lui Francesco Totti
Enzo Totti, Tatăl lui Francesco Totti

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 19:29 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 20:32

Tatăl lui Francesco Totti, fostul mare fotbalist al lui AS Roma, a decedat la vârsta de 76 de ani, după ce fusese depistat pozitiv cu coronavirus.

Doliu pentru Francesco Totti, după ce tatăl său Enzo a încetat din viață astăzi, la vârsta de 76 de ani. „Șeriful”, așa cum fusese poreclit, a fost internat la spitalul Spallanzani după ce a contractat coronavirusul, nereușind să depășească boala și din cauza unei patologii regresive. În urmă cu câțiva ani fusese lovit de un infarct care îl forțase să sară peste călătoriile fiului său Francesco, când era încă jucător.

Legătura dintre Totti și tatăl său

Francesco și Enzo erau foarte apropiați. "Tot ce m-ai învățat le transmit copiilor mei, nepoților tăi. Mulțumesc pentru tot, tatăl meu, sau mai bine zis «șerif»", mesajul pe care fiul său îl scrisese de ziua lui. Tatăl nu a ratat niciodată un joc al fiului său pe parcursul îndelungatei sale cariere, urmărindu-l la jocurile de pe Olimpico, dar și la cele din deplasare. Doar probelemele de sănătate l-au forțat să se oprească la ultimii ani din cariera lui Francesco.

Condoleanțele Romei

Roma și-a amintit de el cu un mesaj postat pe Twitter: „Bună, Enzo. Îmbrățișarea noastră se îndreaptă către Fiorella, Francesco, Riccardo și întreaga familie”. Enzo își lasă în urmă soția Fiorella, copiii săi Francesco și Riccardo, precum și nepoții săi iubiți. În special Cristian, care calcă pe urmele tatălui său. De când Francesco a încetat să mai joace fotbal, Enzo nu a pus niciodată piciorul pe Olimpico, dar a continuat să urmeze jocurile nepotului său în tricoul romanilor.

De ce l-au numit „șerif”

Enzo a fost poreclit «șeriful» „pentru că poate obține orice îi cereți după două minute”, declarase Totti în urmă cu câțiva ani, dar și pentru că și-a încurajat atât de mult fiul să dea tot ce are mai bun pe terenul de fotbal.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Răzbunarea interlopilor, cum l-au pedepsit cei din Clanul Sportivilor pe Mary Armăsaru. A fost una dintre cele mai sălbatice agresiuni
Libertatea
Comentarii (2)
Marcel Popa  •  12 Octombrie 2020, 21:41

Sant alaturi de Totti ,tatal lui a crescut un jucator mare.

bazinga  •  12 Octombrie 2020, 21:07

Dumnezeu sa il ierte, dar se vede ca avea burta cam mare si obezitatea este un factor agravant la mizeria asta de COVID!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA
Turneul din Ostrava
Digi 2
15:00 Baschet M
Athletic Constanța - CSM Miercurea Ciuc
Digi 3
19:45 Fotbal, Europa League
ȚSKA Sofia - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Europa League
Young Boys - Roma
Digi 2, Telekom 2
19:45 Fotbal, Europa League
Standard Liege - Rangers
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
19:45 Fotbal, Europa League
Rapid Viena - Arsenal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League
Celtic - Milan
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League
Tottenham - LASK Linz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
Ludogoreț - Antwerp
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1