INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NUMIRE

E iminent! Ladislau Boloni, la un pas să semneze cu un club european mare aflat într-o situație dificilă!

Ladislau Boloni are un acord verbal cu patronul lui Panathinaikos
Ladislau Boloni are un acord verbal cu patronul lui Panathinaikos

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2020 13:43 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 14:27

Ladislau Bölöni (67 de ani), dat afară de Gent după numai trei meciuri, e alesul patronului de la Panathinaikos, aflată acum pe penultimul loc în Grecia.

Doar 25 de zile a fost Loți Bölöni antrenorul lui Gent. Trei meciuri, o victorie și două înfrângeri. În conflict cu jucătorii, deja supărați pe președintele clubului, care îl demisese pe Jess Thorup pentru a-l aduce pe el, tehnicianul a fost concediat pe 14 septembrie! La patru luni după ce se despărțise și de Antwerp, care i-a mai prelungit contractul ce dura din 2017.

Loți, 67 de ani, are însă o imagine foarte bună în Europa și e foarte aproape să reintre în circuit. În Grecia, unde a mai antrenat în sezonul 2011-2012, la PAOK Salonic (51 de partide, 24 de succese și 13 eșecuri).

Boloni, aproape de Panathinaikos!

Întreaga presă elenă anunță pe site-uri că e primul pe lista lui Panathinaikos. Una dintre cele mai mari echipe ateniene, aflată însă într-o situație dificilă. Doar locul 4 sezonul trecut, la 33 de puncte de campioana Olympiakos, ocupă acum poziția a 13-a (penultima) într-un start dezastruos: 0-1 cu Asteras, 1-1 cu Larissa și 0-1 cu Aris.

Patronul Giannis Alafouzos îl va da afară pe actualul tehnician, Dani Poyatos, numit pe 22 iulie, și vrea să-l înlocuiască imediat cu Bölöni. Potrivit jurnaliștilor greci, decizia e iminentă. Antrenorul și proprietarul lui Panathinaikos au deja un acord verbal.

2010este anul în care Panathinaikos a cucerit ultimul său titlu de campioană în Grecia (are 20 de trofee)

Citește mai multe știri de actualitate:

CFR Cluj a vândut un titular! Suma primită de campioană + toate detaliile contractului

Vorbește Gică Hagi. Cine-l ascultă?! „Mă sperii când mă uit la ultimii 4 ani. M-am săturat!” + întrebare pentru Rădoi: „Atât nu înțeleg din ce a făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează