INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Dramatism în Cupa Italiei: AC Milan e în semifinale după un meci decis în prelungiri!

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 15:58

AC Milan s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după 4-2 cu Torino.  Rossonerii au fost salvaţi de Hakan Çalhanoğlu în prelungirile ce au decis a treia semifinalistă.  

Milan şi-a regăsit măcar spiritul de altădată după revenirea lui Ibrahimovici. Deşi jocul suferă încă, a cincea victorie legată dă speranţe pentru renaşterea rossonerilor. Mai ales că răsturnarea de situaţie cu Torino, de la 1-2 la 4-2 în prelungiri (regulamentare plus cele două reprize), o apropie la doi paşi de Cupă, oferindu-i o provocare în semifinale.  

„Am văzut multă dorinţă, generozitate la efort. Ne-a lipsit cinismul. Ocazii multe, dar marcăm puţin. Am mulţi jucători de calitate, nu doar Hakan, şi Rebic s-a regăsit. Calificarea e meritată, nu a fost drept să fim conduşi după «dubla» lui Bremer. Juve nu e invincibilă”, a declarat antrenorul Stefano Pioli. 

Torino critică arbitrajul 

Hakan Çalhanoğlu a trimis dramatic „sfertul” în prelungiri şi tot turcul a întors destinul thrillerului, pentru ca Zlatan să pună sigiliul pe succes. Din tabăra învinşilor, care s-au scuturat de bătaia ruşinoasă încasată de la Atalanta (0-7), Walter Mazzarri a acuzat arbitrajul. 

„A fost o scăpare scandaloasă. Rebici trebuia eliminat şi nu ştiu de ce n-a intervenit nici VAR. Dacă aveam şi avantajul omului în plus, ne calificam 99,9%. În ultimele zece minute a văzut mereu faulturile invers şi astfel ne-a împiedicat contraatacurile. Trebuia să câştigăm!”, a spus Mazzarri.  

4 goluria marcat Hakan Çalhanoğlu în acest sezon, toate pe San Siro. E prima doppietta a turcului la Milan

4 goluriîn ultimele trei meciuri ale rossonerilor au amprenta lui Rebici, 3 reuşite şi un assist, ieri la primul gol al lui Bonaventura. La precedentele 13 de la revenirea la Milan n-a avut nicio contribuţie

3 calificărila rând în semifinale are Milan în Cupa Italiei. Torino a fost eliminată în ultimele trei „sferturi”

Citește și: 

Barcelona l-a ratat pe Rodrigo. Dar vrea căpitanul care a eliminat-o pe Real Madrid din Liga Campionilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează