INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCODENTARE

Dries Mertens, starul lui Napoli: „Accidentarea lui Mihai Neșu mi-a schimbat viața”

Dries Mertens, afectat de accidentul lui Neșu // FOTO: Guliver/GettyImages
Dries Mertens, afectat de accidentul lui Neșu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2020 14:43

Dries Mertens (32 de ani), martorul tragicului episod de la Utrecht din 2011, a vorbit în revista Sport Magazine despre Mihai Neșu, fostul fundaș român de 37 de ani, rămas paralizat.

Dries Mertens nu poate uita, după aproape nouă ani, nenorocirea care l-a lovit pe Mihai Neșu, la Utrecht, unde erau colegi. Internaționalul belgian care joacă la Napoli a povestit, în numărul pe aprilie al revistei Sport Magazine, cum l-a marcat suferința fostului fundaș român.

„Acel accident a schimbat ceva pentru mine. Am înțeles că se poate întâmpla asta zilnic, deci e bine să te bucuri de fiecare clipă. Mihai era un om sănătos, avea planuri de viitor, dar în câteva secunde totul s-a spulberat și a ajuns în scaunul cu rotile. A trebuit să lupte, însă cu ajutorul fundației și al credinței și-a regăsit energia!".

 

Mertens: „Bucurați-vă de lucrurile mici!"

Vedeta lui Napoli și-a sfătuit fanii: „Bucurați-vă de fiecare moment si de lucrurile mici! Rămâneți pozitivi, mai ales când întâmpinați dificultăți. Mi-am dat seama de atunci că fotbalul nu înseamnă totul. Sunt bucuros să-l văd fericit pe Mihai acum, admir felul în care a reușit să transforme acel accident teribil în ceva pozitiv. Nu cred că aș fi putut face același lucru dacă eram in locul lui”.

 

„E foarte important ce face Mihai pentru că sunt mulți copii săraci ce au nevoie de terapie, dar nu și-o permit. Mi-amintesc de energia simțită acolo și mi-ar plăcea să merg mai des în Romania"
Dries Mertens, mijlocaș Napoli

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lumea fotbalului îl plânge pe Radomir Antic + Cum a transformat-o pe Barcelona: „I-a schimbat poziția lui Iniesta”

Germania se pregătește de reluarea campionatului! Primele meciuri se vor juca în condiții excepționale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  07 Aprilie 2020, 19:07

cea mai amre tragedie din fotbalul romanesc, bineinteles dupa decesele binecunoscute...vrabioru, haldan, ekeng..etc...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează