INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUTOBIOGRAFIE

Drogba face dezvăluiri surpriză în noua sa carte: "La primul antrenament am observat un tip tînăr şi înalt. Habar nu aveam cine este"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 15:45

Ales de suporteri ca fiind cel mai bun jucător din istoria clubului, fostul atacant al lui Chelsea a lansat o carte autobiografică în care vorbește inclusiv despre problemele din spatele ușilor închise ale clubului londonez.

"Commitment" este autobiografia în care ivorianul povestește cum a ajuns la Chelsea fără să știe prea multe despre echipă sau despre campionatul Angliei şi cum nu a știut cine este John Terry decît după prima şedinţă de pregătire cu londonezii.

Drogba și-a amintit primul antrenament pe care l-a făcut la Chelsea: "Am observat un tip înalt și puternic care părea foarte tînăr și despre care credeam că e una dintre rezerve. Eram sigur că l-au adus pentru a se obișnui cu echipa de seniori.

Pe la finalul antrenamentului am întrebat un alt coechipier cine este tînărul jucător. Mi-a răspuns rîzând că este căpitanul, John Terry. Nu știam mai nimic despre echipă".

În schimb, ivorianul l-a lăudat pe Mourinho, tehnicianul de la care a avut de învăţat cele mai multe lucruri: "Majoritatea antrenorilor cînd ajung la un club nou spun «Vom încerca să cîștigăm, dar va fi dificil». Mourinho spune «Am venit să cîștig»".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close