INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

"Drogba la Inter? O invenţie!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

Directorul sportiv al lui Inter, Marco Branca, spune că transferul lui Didier Drogba la echipa antrenată de Jose Mourinho nu este un subiect de actualitate şi infirmă faptul că reprezentanţii nerazzurilor şi atacant.

"Nu este nimic adevărat din tot ce s-a scris despre Drogba. Inter are un grup de atacant cu diverse caracteristici. Drogba aparţine de Chelsea şi de cîteva sezoane se descurcă foarte bine la Londra, la fel cum şi oamenii noştri ofensivi o fac la Inter.

Din punctul meu de vedere, discuţiile pentru un transfer nu există. Doar zvonuri! Sîntem pe primul loc şi totuşi lumea ne acuză că nu avem o evoluţie tocmai convingătoare. Nu înţeleg de ce!" a spus Branca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  15 Decembrie 2008, 18:14

inter are atacanti foarte buni, daca se debaraseaza de cruz si crespo, mai il vinde si pe adriano si pune accent pe obina , balotelli si sa nu uitam de acquafresca de la cagliari care e jucatorul interului,... acestea pe langa ibra vor creste foarte mult si vor deveni jucatori marcanti pt inter, ce drogba... la varsta lui... sa stea acolo unde e. FORZZA INTER!!!

 •  15 Decembrie 2008, 17:20

Ati fost foarte operativi

 •  15 Decembrie 2008, 17:13

Scrieti corect Drogba nu Dorgba sau... poate e vorba de alt jucator!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează