INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Drogba nu e încîntat de venirea lui Torres: "E dificil cu sistemul rotaţiei, dar nu pot să mă plîng!"

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 19:22

Atacantul ivorian al lui Chelsea recunoaste că de cînd echipa londoneză l-a transferat pe Fernando Torres, nu s-a simţit deloc confortabil.

Torres a venit în ianuarie la Chelsea, pentru fabuloasa sumă de 50 de milioane de lire sterline, de la rivalii din Liverpool.

"N-a fost uşor la început, dar probabil e ceva normal. Şi acum e destul de dificil. Ştiu că e spre binele echipei să avem cît mai mulţi jucători de valoare, să fie concurenţă. Echipa e mai competitivă aşa. Toată lumea vorbeşte acum despre viitorul meu, dar eu mă bucur să fiu aici.

Avem mulţi atacanţi, dar nu pot să mă plîng. Cel mai bun va juca. Acum a intervenit sistemul rotaţiei şi e decizia antrenorului, pe care trebuie să o respectăm", a zis Drogba.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chelseafc
chelseafc  •  18 Martie 2011, 20:44

Primul fansite Chelsea Londra din Romania isi deschide portile publicului larg. Invitam toti fanii Chelsea FC sa ni se alature pentru a infiinta cel mai mare fan club Chelsea Londra din Romania. Meciuri Live din Premier League si Uefa Champions League. Meciuri LIVE! Mai multe detalii gasiti pe chelseafc . ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează