INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Frăția golului în Italia » S-a întâmplat după 71 de ani în Serie A!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 10:29 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 15:26

Frații Roberto și Lorenzo Insigne au marcat fiecare în meciul Benevento - Napoli 1-2. Primul a deschis scorul cu stângul, cu întâia sa reușită în Serie A, apoi dreptaciul a avut execuția partidei. De la Istvan și Ferenc Nyers, în 1948, nicio pereche nu înscrisese în același meci.

Îi separă trei ani, însă pe amândoi îi atrage poarta și sunt extreme. Roberto, 26, este stângaci, iar Lorenzo, 29, dreptaci, și în premieră duminică s-au înfruntat în Serie A în Benevento-Napoli 1-2. Iar după 71 de ani, frații Insigne au reușit să și înscrie în același joc. Primul a deschis scorul în minutul 30 pentru echipa nou-promovată, cu întâiul său gol în elita fotbalului italian, și celălalt a răspuns după altă jumătate de oră, egalând cu o execuție specialitatea casei, în derbyul campan.

„Am marcat cu piciorul tău preferat"

De la maghiarii Istvan și Ferenc Nyers, într-un Inter - Lazio 2-1, jucat pe 4 decembrie 1949, nicio pereche nu mai făcuse asta în Serie A. Ultima oară se întâmplase în Serie B, tot la un meci al lui Benevento, cu Spezia din noiembrie 2018, gemenii Ricci, Matteo și Federico își treceau numele pe tabela de marcaj. 

Am avut mari emoții după ce-am înscris și am plâns", a mărturisit atacantul giallorosso, dedicând reușita tatălui. Rivalul azzurro nu s-a lăsat mai prejos, s-a gândit la mamă și l-a ironizat pe fratele mai mare: „Roby, ai văzut? Am dat gol cu stângul, piciorul tău preferat!".

Pe de o parte, îmi pare rău că primul gol în Serie A a venit contra lui Napoli și a fratelui meu, dar pe de alta, fericit să înscriu pentru clubul ce mi-a dat încredere. Mă bucur că am reușit amândoi
- Roberto Insigne, atacant Benevento

VIDEO Rezumatul meciului Benevento - Napoli 1-2

Citește mai multe știri din Serie A: 

Juventus, probleme mari fără Cristiano Ronaldo! Al doilea egal consecutiv în Serie A

Supertransferul pregătit de AC Milan » „Diavolii” curtează un star de la PSG!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează