INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Juventus, probleme mari fără Cristiano Ronaldo! Al doilea egal consecutiv în Serie A

Juventus - Verona 1-1 // foto: Guliver/gettyimages
Juventus - Verona 1-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 09:13 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 09:14

Juventus a remizat cu Verona pe teren propriu, scor 1-1, și ajunge astfel la al treilea egal în doar 5 meciuri în debutul acestei ediții de Serie A.

Fără Cristiano Ronaldo, pe bară din cauza infectării cu COVID-19, Juventus are probleme mari la finalizare. În meciul cu Verona a înscris abia în minutul 78, prin Kulusevski, evitând astfel un rezultat rușinos.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 60, prin Favili, care a primit o pasă în centrul careului și a șutat plasat, lângă bara din stânga. Suedezul Kulusevski a restabilit egalitatea 18 minute mai târziu, cu un șut la colțul lung, din interiorul careului. „Bătrâna doamnă” a mai avut un gol anulat, Morata marcând din poziție de ofsaid în minutul 45.

Clasament Serie A

După acest rezultat, Juventus se află pe locul 5, cu 9 puncte în 5 etape. Echipa lui Andrea Pirlo are doar două victorii în acest început de sezon, iar una dintre acestea, cu Napoli (3-0), a venit la „masa verde”! Etapa trecută, Juventus a făcut tot 1-1, la Crotone. 

Pe primul loc în campionat se află AC Milan, cu 4 victorii în 4 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Young Boys, moral excelent înainte de meciul cu CFR Cluj! Victorie în ultimul meci de campionat

Veste excelentă pentru Real Madrid, după victoria din „El Clasico” » Revine Eden Hazard

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează