INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOURINHO IRONIZAT

"După ce va părăsi Italia, vor fi sinucideri în masă" :)

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Antrenorul portughez trebuie să-şi facă probleme pentru viitoare deplasare. Nu doar în perspectiva replicii date de Catania, dar mai ales de primirea ostilă pregătită de fanii echipei siciliene. Directorul sportiv Pietro Lo Monaco l-a ameninţat deschis: "Cum îl aşteptăm? Rău! E un personaj ce nu atrage simpatii, dar este conştient de asta. Rămîne un om-spectacol".

 


Oficialul Cataniei l-a provocat la un nou dialog spumos pe Mourinho: "Ce se va întîmpla cînd o să plece din Italia? Cred că cei de la pompe funebre n-o să-şi vadă capul de treabă. O să fie sinucideri în masă. Sînt atîţia fascinaţi de acest personaj, toţi cad în capcana întinsă de el şi sînt incapabili să-i dea replica din punct de vedere tactic".

 

Acelaşi Lo Monaco a fost provocat anul trecut de portughez, ce spusese despre el: "Nu cunosc decît Bayern Monaco (n.r - Munchen în italiană), Monahul din Tibet, dar nici un Lo Monaco". Directorul sportiv al Cataniei n-a rămas nici el dator: "Morinho trebuie luat la bastoane în dinţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  10 Martie 2010, 16:24

:)))))))))).. Sper sa treaca Inter de Chelsea, stiu ca Chelsea e mai tare dar tin cu Inter nam ce face..:) Forzza Inter!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează