INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

După locuința lui Sergio Ramos, și apartamentul lui Radamel Falcao a fost prădat de hoți

Radamel Falcao (37 de ani), atacantul lui Rayo Vallecano, foto: Guliver/gettyimages
Radamel Falcao (37 de ani), atacantul lui Rayo Vallecano, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 14:49 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 15:11

Radamel Falcao (37 de ani), atacantul lui Rayo Vallecano, a reclamat la poliție jaful căruia i-a fost victimă sâmbăta trecută, în timp ce el împreună cu familia luau cina la un restaurant din apropierea casei sale.

Fotbaliștii continuă să fie victimele bandelor de hoți care acționează în marile orașe ale Europei. După ce Sergio Ramos a fost prădat luna trecută în timp ce se afla cu FC Sevilla la meciul din Liga Campionilor de la Lens, infractorii intrând în casa în care se aflau soția și cei patru copii, sâmbăta trecută i s-a întâmplat și lui Radamel Falcao

Legendarul atacant columbian, ajuns la 37 de ani la Rayo Vallecano, a fost păgubit după jaful produs la apartamentul său din Madrid, în timp ce el se afla împreună cu familia la un restaurant din zonă.

L-a angajat Rădoi? Pe cine a adus în Emirate fostul selecționer: o fotografie l-a dat de gol
EMIRATELE ARABE UNITE
L-a angajat Rădoi? Pe cine a adus în Emirate fostul selecționer: o fotografie l-a dat de gol

Hoții au luat genți de formă, ceasuri și bijuterii din apartamentul lui Radamel Falcao

Potrivit cotidianului El Mundo, mai mulți hoți au pătruns în locuința fotbalistului, care marcase din penalty în prelungirile partidei cu Mallorca (2-2). Aceștia au și plecat cu o „captură" importantă, mai multe genți de firmă, ceasuri de lux și bijuterii prețioase, a căror valoare nu a fost calculată de Falcao. 

Bandiții au fost surprinși de portarul blocului, care a anunțat imediat poliția, ce încearcă acum să-i identifice pe tâlhari și să-i aresteze. Lucru pe care nu l-au reușit în cazul lui Sergio Ramos, care a suferit daune de aproape 400.000 de euro.

Falcao a avut cele mai bune cifre la Monaco

Rayo Vallecano, unde internaționalul român Andrei Rațiu este colegul său, l-a luat pe columbian în iarna lui 2022, de la Galatasaray, pentru care jucase timp de două sezoane și jumătate. Falcao a reușit 9 goluri în 57 de întâlniri pentru formația din Madrid. Cel mai bun randament l-a dat Radamel la AS Monaco, în perioada 2016 - 2019, în care a înscris 83 de goluri și a oferit 14 pase decisive în 140 de partide.

Citește și: 

N-a marcat de 9 luni, dar Marius Șumudică vrea să-l mai „reîncarce” o dată la Gaziantep!

L-a angajat Rădoi? Pe cine a adus în Emirate fostul selecționer: o fotografie l-a dat de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează