INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

După Luis Suarez, Atletico îl vrea şi pe Edinson Cavani

Edinson Cavani
Edinson Cavani

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 09:47 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 11:11

La câteva zile după transferul lui Luis Suarez (33 de ani) pe Wanda Metropolitano, Atletico vrea să mai aducă un atacant și deja i-a trimis o ofertă lui Edinson Cavani (33 de ani).

Cei doi coechipieri din naționala Uruguayului s-ar putea întâlni și la echipa de club, dacă Edinson Cavani va accepta contractul pe un an cu opțiune de prelungire, oferit de formația madrilenă. Cu toate acestea, există un obstacol major în calea tranzacției - Diego Costa. Atletico trebuie să-l vândă pe internaționalul spaniol înainte de a-l putea transfera pe Cavani, deoarece nu își poate permite salariile celor trei atacanți. Chiar dacă Cavani este liber de contract, după despațirea de Paris Saint-Germain, acesta va cere un salariu destul de mare de la orice club care este interesat de el.

În acest moment, oferta pentru atacantul uruguayan este un contract pe un singur sezon, cu opțiunea de prelungire, dacă Atletico se va califica în Liga Campionlor în sezonul 2021-2022. Aceștia îi oferă, de asemenea, lui Cavani un salariu anual destul de bun, deși este mai mic de 10 milioane de euro, sumă câștigată la PSG, deoarece Atletico simte limita la care este în privința fair play-ului financiar, cât și a impactului economic mondial al pandemiei de coronavirus.

Nu a dus lipsa ofertelor

Sezonul trecut, Cavani, în vârstă de 33 de ani, a marcat șapte goluri în 22 de meciuri în toate competițiile pentru PSG. În ciuda faptului că este considerat un veteran, Cavani a fost contactat de cluburi din mai multe ligi de top după ce a părăsit Parisul, inclusiv Barcelona, ​​Benfica, Manchester United și Leeds United. Se pare ca uruguayanul a primit oferte și din America de Sud, dar probabil va juca în Europa și din sezonul următor.

20 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Edinson Cavani

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ultima strigare a lui Manchester United: 98 de milioane de euro pentru Jadon Sancho

VIDEO Tudor Băluță, ce reușită! Românul a marcat de la jumătatea terenului într-un meci cu Chelsea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  26 Septembrie 2020, 13:50

Isi face atac tare Atletico daca il ia si pe Cavani si o sa lupte cu sanse mari pentru titlu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează