INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

După Ronaldinho, Robinho şi Pato, Berlusconi mai vrea un brazilian de senzaţie!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Ronaldinho, Robinho, Pato şi Ibrahimovici nu-i garantează lui Silvio Berlusconi spectacolul în noua ediţie din Serie A. Conform presei italiene, Milan îl vrea din iarnă pe mijlocaşul ofensiv al lui Santos, Henrique Ganso, considerat în ţara sa unul dintre cei mai importanţi oameni pentru viitorul Selecao.

Ganso a fost monitorizat în ultimul timp de toate marile cluburi din Europa, Chelsea părînd la un moment dat cea mai probabilă destinaţie pentru jucătorul în vîrstă de 20 de ani. Şi Jose Mourinho le-a mărturisit apropiaţilor că brazilianul ar avea loc în primul său 11 la Real, însă a preferat să nu rişte o ofertă, avînd în vedere problemele medicale pe care le-a acuzat în ultimele luni.

Alături de Neymar, Wesley şi Robinho, Ganso a făcut parte din nucleul de bază al lui Santos în ultimul sezon al campionatului brazilian şi a fost unul dintre motivele pentru care Dunga a trebuit să ofere explicaţii în mass-media după ce fostul selecţioner a decis să nu-l ia la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Urmăreşte-l pe Ganso în acţiune! Vezi un clip cu jucătorul lui Santos!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  10 Septembrie 2010, 22:13

da super duel dar de data asta va iesi Invingator Marele MILAN...anul trecut inter a avut mare noroc...asta e,pana la urma au castigat meritat LO SCUDETTO,nu si CL,dar ACUM a venit randul MILANULUI sa triumfe si de ce nu in ambele competitii...FORZZA MILAN SIAMO CON TE

night_wolf
night_wolf  •  10 Septembrie 2010, 16:22

forza Milan, era si timpu sa se mai miste pe piata transferurilor ca de prin 2002 milan joaca cam cu aceeasi jucatori si nu ca nu ar fi buni dar sunt batrani

bridges
bridges  •  10 Septembrie 2010, 13:24

Forza Milan !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează