INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

GALERIE FOTO După ruptura Pique-Shakira, alt fotbalist celebru din Spania s-ar putea despărți de soție: sunt căsătoriți din 2019 și au patru băieți

Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos/ foto: Instagram @pilarrubio
Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos/ foto: Instagram @pilarrubio

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 11:41 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 12:40

Relația dintre Sergio Ramos și Pilar Rubio este sub semnul întrebării, după ce Pilar nu a fost prezentă la cea de-a 24-a ediție a premiilor Latin Grammys, care a avut loc la Sevilla.  Cei doi sunt căsătoriți din 2019 și au patru băieți.

Sergio Ramos a fost una dintre celebritățile prezente la gală, iar fotbalistul Sevillei a fost chiar cel care i-a înmânat premiul Shakirei pentru „Cântecul anului”.

+35 FOTO

Absența partenerei lui Sergio Ramos a fost una din surprizele serii

Jurnalista Pilar Vidal a confirmat presei spaniole că Pilar Rubio a fost acreditată să participe la eveniment și că absența acesteia ar putea fi motivată de o separare de Sergio Ramos. 

O altă jurnalistă, Marisa Martin Blazquez, a precizat că Sergio Ramos a fost recent la o petrecere organizată la casa lui Alejandro Sanz, un recunoscut muzician spaniol, și a susținut că Sergio Ramos „ar putea avea o altă relație cu cineva”.

+35 FOTO

Sergio Ramos și Pilar Rubio n-au comentat veștile

Până în acest moment, nici Sergio Ramos și nici Pilar Rubio n-au comentat nimic public în legătură cu posibila lor despărțire. În urmă cu câteva zile Ramos a postat o poză pe contul său de Instagram alături de Pilar și de cei 4 copiii, cu ocazia aniversării lui Marco, al doilea lor fiu.

Familia lui Ramos s-a întors în Spania după ce fundașul a părăsit-o pe PSG în această vară. Pilar locuiește alături de familie în Sevilla, dar călătorește foarte des la Madrid pentru a prezenta emisiunea El Hormiguero.

Vezi și alte știri:

Cei 4 jucători lăsați în afara lotului pentru România - Elveția
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Cei 4 jucători lăsați în afara lotului pentru România - Elveția
Revoltă în Ucraina: „UEFA Mafia? Rezultat manipulat!” + Reacția italienilor: „Reluările asta par să arate...”
Ucraina - Italia 0-0
Revoltă în Ucraina: „UEFA Mafia? Rezultat manipulat!” + Reacția italienilor: „Reluările asta par să arate...”

Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t, f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”

Camerele TV s-au îndreptat imediat către Țiriac Jr. » Gestul făcut în timp ce Sorana Cîrstea, iubita lui, pierdea semifinala de la Dubai


Comentarii (2)
Sergiu87
Sergiu87  •  22 Noiembrie 2023, 00:06

Păi dacă au 4 baieti din 2019 cum naiba a împlinit al 2-lea copil 8 ani? PS. Nu am excelat la matematică, dar nu am fost nici cel mai prost din curtea școlii

muzzi1
muzzi1  •  21 Noiembrie 2023, 16:04

las ca se cupleaza cu ***! asta e prea frumoasa pentru *** de Ramos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează