INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

La 9 zile după ce a retrogradat cu Dinamo, Uhrin jr. negociază preluarea unei nou-promovate

Dusan Uhrin jr. // foto: Imago Images
Dusan Uhrin jr. // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2022 15:34 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 17:24

Dusan Uhrin jr. (54 de ani), antrenorul sub comanda căruia Dinamo a retrogradat în Liga 2, negociază cu echipa cipriotă Karmiotissa, promovată în primul eșalon la capătul acestui sezon.

La doar câteva zile după retrogradarea oficială a lui Dinamo, 1-3 scor general în barajul cu U Cluj, antrenorul ceh a demarat negocierile cu Karmiotissa, echipă din Pano Polemidia, localitate din districtul cipriot Limassol.

Câți bani vrea Florin Tănase ca să plece de la FCSB: „Nea Gigi, pe suma asta nu mă duc la Ferencvaros!”
FCSB
Câți bani vrea Florin Tănase ca să plece de la FCSB: „Nea Gigi, pe suma asta nu mă duc la Ferencvaros!”

Dusan Uhrin jr. negociază cu o echipă din Cipru

Șansele ca cele două părți să bată palma sunt mari. Uhrin jr. ar urma să semneze un contract valabil un sezon, potrivit digisport.ro

Înțelegerea s-ar parafa cu Uhrin jr. în postura de antrenor liber de contract, întrucât contractul său cu Dinamo a expirat la capătul sezonului.

Da, sunt tatonări. Dusan a mai antrenat în Cipru, este apreciat acolo. Viața merge mai departe. Are o reputație în continuare importantă în fotbalul european”, au declarat pentru GSP.ro apropiații antrenorului, aflat în prezent la Praga.

Dusan Uhrin jr. poate reveni în Cipru

Uhrin jr. a mai antrenat-o în Cipru pe AEL Limassol, între ianuarie și septembrie 2010.

Karmiotissa a câștigat eșalonul secund din Cipru în acest sezon, 63 de puncte în 30 de meciuri, și a promovat în elită.

Întregul lot al echipei este evaluat la 1,9 milioane de euro, cel mai important jucător fiind extrema dreaptă Serge Gakpe (35 de ani), cu o valoare estimată de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Stadionul de casă este „Stelios Kyriakidis”, din Pafos, cu o capacitate de 9.394 de locuri.

Ultimul mandat al lui Uhrin la Dinamo s-a încheiat cu un bilanț de 4 victorii, 3 egaluri și 4 eșecuri, care au pecetluit retrogradarea clubului.

Mai multe știri de actualitate: 

Iordănescu a ales cei 23 de jucători pentru duelul cu Bosnia: 3 nume care au jucat cu Muntenegru sunt OUT + decizia finală a lui Chiricheș

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani! Prima reacție a antrenorului, pentru GSP.ro: „E clar că nu mai puteam continua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
creeperno807
creeperno807  •  07 Iunie 2022, 22:39

Stai linistit ca vinovati sunt cei dinaintea lui PCH, n-au creat suporterii datoriile

mikeshine
mikeshine  •  07 Iunie 2022, 19:28
Postat de jean_valjean pe 07 Iunie 2022, 16:56

Pe pagina de facebook Pch...9 din 10 comentarii ii acuza ca sunt principalii vinovati, ca si au batut joc de echipa si de banii suporterilor ! TARZIU BAI ! Dupa etapa 3...cand aveam 2 victorii..am scris acolo si am acuzat ca e ceva putred , ca ddb fura, ca nenoroceste clubul...si am fost blocat !ba mai mult,cei care acum acuza acolo ddb ul..mi au trimis zeci de mesaje private la momentul respectiv..in care ma acuzau ca nu stiu ce vorbesc..ca ddb ajuta Dinamo, ca nu fura, si daca am card ! Acum injurati ddb...TARZIU !!! Si aici pe forum acuzam ddb..si erau cativa care ma intrebau daca am card...ca nu stiu ce vorbesc ! Poftiti ddb domnilor !

si acum prostul de catalin palc spune ca aia din pecehas sunt salvatori. prostul ala o sa spuna si dupa ce va desfiintati ca de fapt fara pecehas mureati mai repede. ha ha ha

mikeshine
mikeshine  •  07 Iunie 2022, 19:04
Postat de jean_valjean pe 07 Iunie 2022, 16:38

Candva l am laudat le uhrin..dar de data asta efectiv si a batut joc de club ! Te face sa crezi ca a venit montat sa faca rau, datorita faptului cum a plecat sezonul trecut ! Nu poate acuz nici macar ca a avut o misiune imposibila..!!!! Cand a venit el aveam sanse de peste 75% de salvare..cu barajul asigurat, impotriva unei echipe de liga a doua ! Ba chiar cu sanse bunicele de a avita barajul..mioveni si chindia fiind de depasit ! Nu a putut, ptr ca a castigat doar un meci si ala cu noroc...2-0 cu chindia ! Meciurile cu medias si clinceni nu le pun la socoteala..! Apoi pierzi lamentabil barajul in fata unei echipe cu mult inferioara !!!! Un antrenor hotarat, care isi doreste, care apropie vestiarul, care are solutii in momentele critice...putea salva Dinamo chiar si fara baraj ! Era de ajuns sa bati mioveniul si inca o echipa in plus ! Dute Dusan, dute Bonetti...si cu ddb ul care va adus. Adevaratul cancer al lui Dinamo, ddb ! Macar daca si ar lua astia mana de pe echipa..sunt sigur ca in secunda doi venea un investitor si puteam promova din primul an ! Nimeni nu se apropie de club din cauza ddb...de la care nu am nici o speranta..sunt interesati doar sa vada cum pot sa scoata bani de la suporteri si in liga a doua.

sincer,erau sanse de peste 95% sa va salvati daca uhrin chiar vrea asta.dar a fost las-o bah ca merge si asa. cu salvarea de la baraj era ceva mai greu,dar cu siguranta puteati juca cu chiajna si acolo nu mai aveati cum sa pierdeti . a fost efectiv o minune ca ati retrogradat. acum urmeaza bine meritata desfiintare.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează