INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Dusan Vlahovic, debut de vis la Juventus. „Bătrâna Doamnă” a urcat pe locul 4 în Serie A, după victoria cu Verona

Dusan Vlahovic/ foto: IMAGO
Dusan Vlahovic/ foto: IMAGO

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 12:05 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 13:05

Juventus a câștigat acasă cu Verona, scor 2-0, într-un meci din etapa cu numărul 24 din Serie A.

Pentru „Bătrâna Doamnă” au marcat jucătorii transferați în această iarnă, atacantul Dusan Vlahovic (22 de ani) și mijlocașul Denis Zakaria (25 de ani).

Dusan Vlahovic, debut cu gol la Juventus

Atacantul adus în această iarnă de la Fiorentina, Dusan Vlahovic, a avut nevoie de doar 13 minute pentru a înscrie primul gol în tricoul lui Juventus. Sârbul l-a lobat fără probleme pe Montipo, portarul Veronei, după ce a primit o pasă perfectă de la Paulo Dybala.

PSG n-a avut milă de campioana Franței » Messi, la primul gol al anului
FRANȚA
PSG n-a avut milă de campioana Franței » Messi, la primul gol al anului

După această reușită, Vlahovic a urcat pe primul loc în clasamentul golgeterilor din Serie A, cu 18 goluri, la fel ca Ciro Immobile, atacantul lui Lazio. Denis Zakaria, ultimul transfer al „Bătrânei Doamne”, a marcat primul său gol în Serie A în minutul 61, după o pasă în adâncime a lui Morata. Elvețianul a finalizat simplu la colțul lung, din poziție de 1 la 1 cu portarul advers. 

8,6milioane de euro a plătit Juventus pentru transferul lui Denis Zakaria, adus în această iarnă de la Borussia Monchengladbach.

Juventus a urcat pe locul 4

După victoria cu Verona, Juventus a ajuns la 45 de puncte și urcat pe poziția a patra în Serie A. Atalanta este echipa de pe locul 5, la 2 lungimi sub „bianconeri”, dar noul club al lui Valentin Mihăilă are și un meci mai puțin disputat. 

Atalanta și Juventus se vor întâlni în următoarea etapă de campionat, pe 13 februarie.

Clasamentul din Serie A este condus de Inter Milano, care a acumulat 53 de puncte în 23 de etape. Podiumul este completat de Napoli și AC Milan, ambele fiind la o lungime sub „nerazzurri”, dar cu un meci mai mult disputat.

VIDEO Rezumat Juventus - Verona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Veste proastă pentru PSG înainte de superduelul cu Real Madrid: una dintre vedete s-a accidentat

Șocant! Un nume mare de la Ajax și-a dat demisia. Acuzat de hărțuire sexuală la club!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  07 Februarie 2022, 19:36

De ce nu avem și noi un jucător ca rl în România. A părut asa ușor acel gol, de parca era făcut dinainte, la noi sigur era tras în portar, ori mai fenta și ieșea cu ea afară. Un jucător talentat la noi este Marcovici, dsr nu înțeleg de ce nu vrea sa devină mare. Trebuie sa muncească, și cu munca și kilogramele în plus vor dispărea. Oricum Vlahovic este bun și un jucător care vede poarta și își face loc prin orice. Bravo lui, eu pot sa muncească, romani dacă-i pui mai mult la munca se fac pierd meciuri sa dea antrenorul afară. Și de aceea România nu poate fi mai sus pana astea nu se schimbă. Dacă antrenamentele ii deranjează și nu mai pot, înseamnă că nu sunt făcuți pentru fotbal. Nu poți păcăli fotbalul la nesfârșit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează