INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Dybala după golul marcat în meciul cu Udinese: „N-am nimic de demonstrat”

Paulo Dybala // Foto: Getty Images
Paulo Dybala // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 14:40 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 16:00

Paulo Dybala (28 de ani), atacantul lui Juventus, a fost omul meciului cu Udinese, scor 2-0, dar nu s-a bucurat după golul de 1-0. Căpitanul s-a uitat către tribună, lansând un mesaj în tăcere privind prelungirea contractului.

Continuă războiul rece dintre Dybala și Juventus. Amânarea discuțiilor pentru prelungirea contractului, scadent în vară, l-a afectat pe argentinian și asta s-a văzut și în ultimul joc, cu Udinese (2-0), de sâmbătă. Cel mai bun de pe teren, cu gol și contribuție decisivă la al doilea, căpitanul nu s-a bucurat după ce a marcat, privind în gol. N-a afișat masca obișnuită.

Paulo Dybala, de nota 7,5

„Îmi căutam un prieten pe care-l invitasem, dar nu l-am găsit în tribune, era atât de multă lume. Dacă trebuie să mă crezi? Nu știu, depinde de tine. Prefer să nu mai vorbesc despre reînnoire, s-au întâmplat multe lucruri. Clubul a hotărât că vom discuta între februarie și martie. N-am nimic de demonstrat nimănui, sunt la dispoziția antrenorului și aștept” replică între ironie și glumă. „La Joya”, cu trimitere către loja oficială.

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 7,5 și l-a lăudat: „Zece, ca numărul de pe tricou. Dybala a trecut la două cifre la numărul golurilor din acest sezon cu același stâng formidabil și apoi a deschis acțiunea la 2-0 cu o superschimbare de joc. Mereu vivace și periculos. Poate că nu e așa slab.”

După ce marcăm se întâmplă des să ne apărăm mai mult, ne este frică, nu jucăm bine. Suntem Juventus și trebuie să încercăm să câștigăm, să ne concentrăm, să alergăm mai mult! - Paulo Dybala, atacant Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, salvat de VAR! Cum a trecut de la 0-1 la 1-0 în aceeași fază la meciul cu OFI

Ousmane Dembele s-a decis! » Francezul părăsește Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close